Conferències de llatí i grec a les Terres de l’Ebre

El passat dimecres dia 2 de febrer, els alumnes de 1r i 2n de batxillerat que cursem les assignatures de llatí i/o grec, vam traslladar-nos fins a Tortosa amb la finalitat d’escoltar unes conferències destinades al currículum de selectivitat d’aquestes dues matèries. Les conferències van tenir lloc, més concretament, a l’Institut Joaquin Bau, l’alumnat del qual també hi va asistir juntament amb els alumnes d’altres centres. El professor de grec i llatí del nostre centre Francesc Franquet ens va acompanyar amb la professora Amparo Pallàs.

Les conferències es van dur a terme des de les 12h. fins a les 14h. La primera conferència va ser realitzada per la professora Mònica Miró, adreçada a la matèria de llatí. Va ser molt interessant ja que va relacionar els orígens de Roma amb la història de l’art, basant-se en el conjunt de llibres escrits per Titus Livi. La següent confeència la va oferir la professora de grec Montserrat Reig en la qual va establir una relació entre la literatura i les formes de govern a l’antiga Grècia.

Van ser dues conferències realment interessants i l’alumnat es va mostrar prou complagut en sortir del centre.

Sara Cano Roselló
2n Batxillerat-E
INS Ramon Berenguer IV
Amposta

pic_1111

One thought on “Conferències de llatí i grec a les Terres de l’Ebre

  1. Margalida Capellà Soler

    Ens plau que des de les Terres de l’Ebre i més concretament des d’Amposta, Sara i alumnes de Francesc Franquet, col·laboreu altre cop amb Aracne fila i fila i més amb referència a aquestes xerrades de la secció catalana de la SEEC ja que hem tingut aportacions, a més de Barcelona, també des de Girona així com treballs fruits d’ells com el de Lucrècia en l’art de Núria Yela o Literatura i formes de govern a l’antiga Grècia de Rebeca Sánchez i d’altres que de ben segur arribaran. Fins ben aviat i bona sort amb les PAU!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *