ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ


ImageChef.com Poetry Blender

La Margalida sabent de que jo tinc molta traça en imatges, m’ha encarregat d’exemplificar una tasca que teniu al vostre Moodle i consisteix en felicitar el Nadal en llatí, en grec, o en grec modern. A veure si sou ben originals i ens ho poseu difícil per superar-ho!

Fatima El Azouan
1r Batxillerat Grec i Llatí

25 thoughts on “ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

  1. Ana Mª Falcón Durán

    Salve!

    Aquest muntatge amb fotografies ha quedat genial! És molt maco i està molt ben fet. Aquest efecte de la neu queda perfecte i fa que sigui una postal molt original! M’agrada molt veure el treball dels alumnes, ja que tots estan molt treballats i això fa que els resultats siguin molt bons.

    Valete! 🙂

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *