“The Sorcerer´s Apprentice”

Ahir vaig anar al cinema a veure ‘The Sorcerer´s Apprentice’ (“El aprendiz de brujo”) amb Nicolás Cage. Em va fer passar una tarda molt entretinguda, però no em puc treure del cap els referents clàssics que té. A casa m’havien llegit fa temps El aprendiz de brujo de Fernando Lillo i he vist una pila de vegades la versió anterior de Disney que trobareu a El Fil de les Clàssiques i podreu comprovar la repetició de l’escena de les escombres. Vosaltres que en sabeu més, m’agradaria que em comentéssiu quina actualització del mite han fet, a més dels increïbles efectes visuals, tot i que la crítica no la deixa massa bé.

Valèria
5è Primària

One thought on ““The Sorcerer´s Apprentice”

  1. Margalida Capellà Soler

    L’amant de les mentides de Llucià de Samòsata ens ha regalat, Valèria, a més del conte preciós de Fernando Lillo que comentes i que recomano sobre un aprenent de bruixot, una llarga pervivència adaptada als nous temps i gustos; segurament els alumnes et podran donar un cop de mà amb aquesta pel·lícula d’entreteniment i de gran efectes visuals amb un missatge que trobem sovint en les pel·lícules de la factoria Disney. Els clàssics no moren mai, s’actualitzen; ens agradi o no.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *