Pol·lèntia era una ciutat molt més gran!

La ciutat romana de Pol·lèntia a l’illa de Mallorca era més gran del que es creia segons les investigacions d’un equip italià d’arqueologia a la zona actual del pàrquing de cotxes! Aquí teniu la notícia difosa a RTV Mallorca:

Un estiu arqueològic molt fructífer a la ciutat romana de Pol·lèntia! Fa poc us comunicàvem la cloenda de la campanya arqueològica 2010 i ara es necessita temps i diners per continuar excavant per saber-ne més i confirmar si realment Pol·lèntia era una ciutat d’unes vint hectàrees! Esperem que un dia o altre no massa llunyà us ho puguem fer saber!
 

Maria & Xisco

Ses Illes

2 thoughts on “Pol·lèntia era una ciutat molt més gran!

  1. Margalida Capellà Soler

    Ui, aquesta sí que és una notícia inesperada! Esperem que aviat es pugui excavar aquesta zona i confirmar que realment Pol·lèntia era molt més gran del que es pensava. Informadors mallorquins, moltes gràcies per fer-nos-la arribar i que en properes campanyes es demostrin aquestes investigacions!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *