15 thoughts on “Taller de cuina romana a la Boqueria”
Haya sande
Lidaa!
Quins records en porta la boqueria eeeh! mare meva,hahah la vritat que m’gradaria torna a anar,pero sense menjar cargols.
nuria
Salve Joël i Pol!
Ja veig que us ho vau passar molt bé al mercat de la Boqueria, passejant, cuinant… per cert, algú de vosaltres vol ser cheff?
Joël estàs fet tot un reporter! Llàstima que la gravació es senti una mica malament però tot el que expliques és molt interessant =). Suposo que qui gravava era en Pol i ha fet bon treball també no movent gaire la càmera, jaja.
El muntatge és genial, felicitats nois!!
Valee! 😀
Joël Beltrán
Per fi!!
Ens ha costat temps però és que el Pol i jo som unes persones molt ocupades hahaha.
Llàstima que la gravació inicial sigui de ta poca qualitat però ja se sap que els micròfons de l’institut…
Gràcies pels comentaris i estarem encantats de rebre’n més.
Margalida Capellà SolerPost author
Per fer muntatges tan interessants, Joël, sempre em podeu demanar que us porti els meus. Ja saps que per a mi l’àudio és cabdal. De totes maneres, segur que ben aviat et veurem fent un reportatge de cuines o del que sigui a la tele.
pol nobrega
Gràcies per tots els comentaris!!!!! 😀 el vídeo al final ha costat però el resultat final està bastant bé!!
llàstima de la gravació però en general, m’agrada
valeee
Maria Salat
Doncs aquí en va un altre, de comentari! Està molt bé, llàstima que, com diu la Núria, se sent una mica malament, però és un bon vídeo. Va ser una bona excursió, la del mercat de la Boqueria, i aquest, un bon vídeo per resumir-la.
Com sempre, un bona feina, nois!
Maria
Georgina
Molt bé Joël, t’has de dedicar a ser periodista. xd
M’ho vaig passar super bé en aquella sortida 🙂
Georgina*
Melany Sors
La veritat, es que el video està molt ben fet. La meva enhorabona en Pol i al Jöel. L’excursió a la Boqueria va estar molt bé. El menjar que vam prepara tots estava molt bó =). Tot i així, jo no em vaig atrevir amb el garum!
Bona feina!
Marta Bodas
Està molt bé el video i resumeix molt bé l’excursió.
Laia
Esta molt bé el video… i el menjar que semblava que estigues dolent però al final estava bó.
Julieta Lorenzo
El vídeo està molt ben fet. M’ho vaig passar molt bé, tot i que no vaig probar els musclos.
🙂
Mariona Anguera
M’agrada molt aquest video.
és súper interessant i divertit.
la veritat és que aquell excurció va valdre la pena!
mariona
Júlia Serrano
Hos ha quedat genial el vídeo, la música el fa molt més divertiti!
Molt be!! 🙂
Vale!
Biel Cussó
Salve!!
El video esta molt bé, i va perfecte per veure l’experiencia que heu passat en una cuina preparant i menjant el menjar dels romans, i també per donar a coneixer el mercat, on avans d’opinar, hauré d’anar i provar´-ho jo mateix.
Conec a un grup de reconstrucció històrica anomenat KuanUm! Que s`’an especialitzat en cuina romana, i de ben segur que han cuinat moltíssims plats i delícies romanes.
Vale!!
Maria Sorribes
Salve!
El taller sembla interessant, el vídeo ha estat divertit.
Està clar que els plats no es poden recrear el 100% iguals com es feien fa dos mil anys, perquè hi hauria alguns ingredients que no trobaríem avui dia.
El model fidel del ” reenactment” ha deixat passar a la recreació històrica més o menys, tampoc sense perdre més detalls ni anar-se’n pels cerros d’Ubeda.
Sembla guay, així aprendríem com és el què menjaven.
El GRH és el Kuanum que fa receracions històriques i gastronòmiques i participa en l’àmbit de patrimoni.
Això és tot.
ave1
Lidaa!
Quins records en porta la boqueria eeeh! mare meva,hahah la vritat que m’gradaria torna a anar,pero sense menjar cargols.
Salve Joël i Pol!
Ja veig que us ho vau passar molt bé al mercat de la Boqueria, passejant, cuinant… per cert, algú de vosaltres vol ser cheff?
Joël estàs fet tot un reporter! Llàstima que la gravació es senti una mica malament però tot el que expliques és molt interessant =). Suposo que qui gravava era en Pol i ha fet bon treball també no movent gaire la càmera, jaja.
El muntatge és genial, felicitats nois!!
Valee! 😀
Per fi!!
Ens ha costat temps però és que el Pol i jo som unes persones molt ocupades hahaha.
Llàstima que la gravació inicial sigui de ta poca qualitat però ja se sap que els micròfons de l’institut…
Gràcies pels comentaris i estarem encantats de rebre’n més.
Per fer muntatges tan interessants, Joël, sempre em podeu demanar que us porti els meus. Ja saps que per a mi l’àudio és cabdal. De totes maneres, segur que ben aviat et veurem fent un reportatge de cuines o del que sigui a la tele.
Gràcies per tots els comentaris!!!!! 😀 el vídeo al final ha costat però el resultat final està bastant bé!!
llàstima de la gravació però en general, m’agrada
valeee
Doncs aquí en va un altre, de comentari! Està molt bé, llàstima que, com diu la Núria, se sent una mica malament, però és un bon vídeo. Va ser una bona excursió, la del mercat de la Boqueria, i aquest, un bon vídeo per resumir-la.
Com sempre, un bona feina, nois!
Maria
Molt bé Joël, t’has de dedicar a ser periodista. xd
M’ho vaig passar super bé en aquella sortida 🙂
Georgina*
La veritat, es que el video està molt ben fet. La meva enhorabona en Pol i al Jöel. L’excursió a la Boqueria va estar molt bé. El menjar que vam prepara tots estava molt bó =). Tot i així, jo no em vaig atrevir amb el garum!
Bona feina!
Està molt bé el video i resumeix molt bé l’excursió.
Esta molt bé el video… i el menjar que semblava que estigues dolent però al final estava bó.
El vídeo està molt ben fet. M’ho vaig passar molt bé, tot i que no vaig probar els musclos.
🙂
M’agrada molt aquest video.
és súper interessant i divertit.
la veritat és que aquell excurció va valdre la pena!
mariona
Hos ha quedat genial el vídeo, la música el fa molt més divertiti!
Molt be!! 🙂
Vale!
Salve!!
El video esta molt bé, i va perfecte per veure l’experiencia que heu passat en una cuina preparant i menjant el menjar dels romans, i també per donar a coneixer el mercat, on avans d’opinar, hauré d’anar i provar´-ho jo mateix.
Conec a un grup de reconstrucció històrica anomenat KuanUm! Que s`’an especialitzat en cuina romana, i de ben segur que han cuinat moltíssims plats i delícies romanes.
Vale!!
Salve!
El taller sembla interessant, el vídeo ha estat divertit.
Està clar que els plats no es poden recrear el 100% iguals com es feien fa dos mil anys, perquè hi hauria alguns ingredients que no trobaríem avui dia.
El model fidel del ” reenactment” ha deixat passar a la recreació històrica més o menys, tampoc sense perdre més detalls ni anar-se’n pels cerros d’Ubeda.
Sembla guay, així aprendríem com és el què menjaven.
El GRH és el Kuanum que fa receracions històriques i gastronòmiques i participa en l’àmbit de patrimoni.
Això és tot.
ave1