Jeroglífics d’antropònims

La Margalida ens va manar aquesta activitat a través del Moodle de llatí de quart, tot partint d’aquest apunt de El Fil de les Clàssiques. Ens ha agradat molt fer-la i ara la volem compartir juntament amb aquest qüestionari que acompanya els nostres jeroglífics d’antropònims grecollatins per posar a prova el teu enginy.


84 thoughts on “Jeroglífics d’antropònims

 1. Kautar Anzaui

  Salve!

  Està molt ben fet, perquè m’agrada fer jocs i coses divertides que té ajudi a aprendre. També hi havia algunes coses que m’ha costat endevinar.

  Valete!

 2. Noelia Nistal

  XVII—III—MMXV
  Bonum diem!
  Mare meva! He fet el questionari i només em sabia cinc o sis! Crec que encara em falta moolt per aprendre sobre la mitologia i sobre la historia llatina i grega.
  M’agrada molt fer aquests questionaris perquè et dóna certa cultura que a més a més és curiós moltes de les histories que s’expliquen.
  Intentaré tornar-lo a fer més endavant a veure si em surt millor!
  Salve!

 3. Pedro Sánchez

  Bonum Diem!!
  Esta molt bé aquesta activitat, tot i això hi han hagut algunes que no les he fet, però m’ha agradat molt.
  Vale!!

 4. Carlos Garcia

  M’ha semblat una mica dificil aquest questionari i les seves preguntes.

 5. ariadna

  Ave!
  Sé, per experiencia que tant crear com esbrinar jeroglícs no es gens fàcil. Tot i això aquesta activitat és molt interessant i divertida. No he arribat a contestar totes les preguntes, per a mi era una mica difícil.
  Vale!

 6. Marta Roman

  Bonnum Diem!
  M’ha semblat una manera entretenida i divertida d’aprendre diferents significats de diferents noms! No és gens fàcil, ho he tingut que fer dues vegades perquè em quedés tot més clar.
  Vale!

 7. Alba Zarcos

  Bonum Diem!
  La veritat que no m’ha agradat, però perquè a mi, aquests tipus de jocs, no m’acaven d’agradar. Prefereixo els kahoots en conjunt. I en realitat el que menys m’agrada és que hagi un rellotge, perquè em poso nerviosa i no puc pensar. Però en general, no ha estat malament.
  Ave!

 8. Laura

  Ave!
  No m’ha sigut fàcil, peró per culpa dels errors de connexió. Ha estat divertit, però estaria millor que posés en què t’has equivocat!
  Salve

 9. Leila Díaz Chiheb

  Bonum diem!

  Sincerament no m’ho he passat gaire bé, no era molt complicat però el rellotge hem posava molt nerviosa, crec que si no hi hagués hagut un rellotge i fos una competició amb la clase m’ho hagués passat molt bé, com quan juguem al kahoot.

  Salve!

 10. Soukaina Anzaoui Anzaoui

  Salve
  Aquesta tasca m’ha semblat una mica difícil, però he après coses que no sabia.

 11. Sanae Anzaoui

  Bonum diem!
  La veritat es que m’ha costat bastant endevinar alguns jeroglífics,és divertit! Trobo que és una metodologia molt bona per aprendre.
  Ave!

 12. Yasmina Groult

  Bonumdiem!
  Aquest questionari m’ha semblat una mica dificil, pero m’ha agradat fer aquesta activitat
  Valee!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *