Estrena mitològica II: Furia de titanes

Furia de Titanes

La Margalida, arran de l’estrena de la pel·lícula mitològica Percy Jackson: el ladrón del rayo, ens reptava a esbrinar quina altra pel·lícula mitològica s’estrenarà aquest 2010, i mireu per on el 26 de març s’estrenarà Furia de titanes de Louis Leterrier amb Sam Worthington, Liam Neeson, Ralph Fiennes, Alexa Davalos i Pete Postlethwaite, un remake del clàssic de l’any 1981 de Desmond Davis. Aquí podeu veure el tràiler:

Quin segon trimestre de tardes mitològiques que tindrem!
Després podrem comparar la nova Furia de Titanes amb l’antiga.

Maria

19 thoughts on “Estrena mitològica II: Furia de titanes

 1. Margalida Capellà Soler Post author

  Realment, estem de sort. Any nou i estrenes mitològiques! Se’ns gira feina! Ja veig, però, que aquesta la feu de gust.

  Bé, ja quedarem per anar al cinema plegats: primer a veure la que s’estrena al febrer i després aquesta.

 2. nuria

  Salve!
  Ostres quin fart d’anar al cinema que ens farem! 😀 Pel que veig al trailer, la pel·lícula està carregada d’acció i els efectes especials semblen molt bons.

  Si que fan una bona entrada d’any les clàssiques!

  Valee! =)

 3. Coty

  Ave!
  Dos pel·lícules mitològiques només començar l’any sembla una bona senyal.
  Las veritat és que tenen referents en comú: surten els déus, la medusa, els rajos, les criatures mitològiques… Però crec que m’atreu més la de Percy Jackson, perquè aquesta sembla molt més d’acció.
  Sembla interessant aquesta pel·lícula perquè es poden fer comparacions amb l’antiga.
  També veig una altre errada aqui, ja que han barrejat els grecs amb el kraken* dels noruecs.
  Crec que ja haurem de fer un horari amb les pel·lícules que anírem a veure perquè se’ns acumulen!!
  Vale : -)

  *El kraken és un monste marí fictici del Nord d’Europa, d’aspecte de pop però en dimensions gegantines i que viu al fons del mar, des d’on enfonsa vaixells.
  [ http://ca.wikipedia.org/wiki/Kraken ]

 4. Margalida Capellà Soler Post author

  Ahir, el dia de l’estrena, vaig veure en 3D Furia de Titanes, acció, molta acció i grans lluites, però un guirigall mitològic: als errors de la pel·lícula de Desmond Davis se n’afegeixen molts d’altres, inexplicables i sense motiu. De totes maneres és una pel·lícula que s’ha de veure i treure’n el suc. Dóna per un bon treball de recerca!
  Avui he llegit a El Periódico l’entrevista al protagonista, Sam Worthington, un Perseu molt diferent al de la meva imaginació.

 5. Jaume Salinas

  Aquesta pel.licula deu ser molt bona per això la veuré amb els amics aquest cap de setmana.

 6. Margalida Capellà Soler Post author

  Molt bé, Jaume, i després no t’oblidis de comentar què t’ha semblat, eh?

 7. Jaume Salinas

  Aviat si voleu us deixare en el blog que us donara la margalida per veure algu mes de la mitologia que fare uns dibuixos per veure-ls

 8. Margalida Capellà Soler Post author

  Moltes gràcies, Sebastián, per posar-nos l’enllaç aquí i donar-nos a conèixer la teva opinió sobre Furia de Titanes que també comparteixo. L’enhorabona pel teu interessant i ben documentat article. Amb el teu permís el difondré ara mateix al meu FriendFeed i en el de Chiron.

 9. Teresa Devesa i Monclús

  Felicitats, Valèria, quin punt de llibre més maco! Llàstima que no solc comprar al Masnou, perquè m’agradria molt tenir-ne un…
  Per cert, Margalida, he seguit el segon enllaç del teu comentari per veure aquesta iniciativa sobre els punts de Sant Jordi, però crec que no és l’article correcte o, com a mínim, jo no ho he sabut trobar.

 10. Margalida Capellà Soler Post author

  Ja mirarem, Teresa, d’aconseguir-te un!

  Et refereixes a l’enllaç que he deixat a l’apunt de l’Alis, veritat? El de l’alfabet mitològic grotesc és el correcte, però he insistit a classe i diu “Ara hauríeu d’inventar-vos el mite que us imagineu amb la inicial del vostre nom i si dibuixeu bé fer-ne la il·lustració en forma de punt de llibre per participar en l’exposició de punts de Sant Jordi”. És una activitat oberta: us hi animeu?

 11. Teresa Devesa i Monclús

  Gràcies, Marga. Pel que fa a l’exposició de punts, ara ja no hi som a temps perquè se’ns acumulen les activitats al centre de cara a Sant Jordi. En el seu moment no ens vam fixar en aquesta proposta, potser l’any que ve ens hi apuntarem, perquè la trobo molt adient per a aquestes dates. Suposo que en publicareu el resultat…

 12. Jaume Salinas

  Finalment, he anat a veure Furia de Titanes. És una gran pel.licula per aquells que els agraden bastant la mitologia grega. Una pel.lícula molt recomanada per aquells que fan llatí, en aquest comentari només explicaré una mica la pel.lícula perquè si no els que la volen veure no té sentit si la explico tota.
  Em va agradar molt el tros de la pel.licula quan necessiten el cap de medusa per matar el Kraken, es un gran tità que va acabar la guerra dels titans, contra els déus.Ès un lloc dificil on esta ja que els companys d`en Perseu, tenen una mort molt dolorosa hi ha que els mata la medusa amb la seva mirada i amb la cua els destrosa, en Perseu li tallà el cap i surt victurios però no tant pels seus companys.

 13. Margalida Capellà Soler Post author

  Sé que et feia molta il·lusió, Jaume, de veure-la per tant me n’alegro que finalment ho hagis aconseguit. Sé ben cert que la decapitació de la Medusa et degué encantar. Ara sí que em dibuixaràs caps gorgonis! T’encanten!

 14. Laia Molina

  Ave!

  Jo he vist les dues pel·lícules i realment em semblen molt repetitives. Les dues tenen un protagonista fill d’un dels tres deus : Zeus , poseidó i Ades en aquests dos casos són En Percy fill de Poseidó i en furia de titanes fill de Zeus, els quals han de fer algu per salvar el món dels mortals. Personalment Percy em va agradar molt, a més que també té una part cómica.

  Salvé!

 15. Pingback: Aracne fila i fila » Blog Archive » Mireu Perseu i veureu caure les Perseides!

 16. stefanny

  Lida, tinc una questió molt tonta, però crec que hi ha gent que no s’ha adonat ni ha prestat molta atenció.
  Crec que hi ha dos films de Furia de Titans, una molt antiga i aquesta que és més de moda, ho canvien completament tot.
  No me’n recordo molt bé del nom, però és el mussol, que en l’antiga apareix molt amb Perseu i en la moderna surt, però segons i no surt més en tot el film.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *