Saturnalia per The Gutter Twins

Sabem que les saturnàlies romanes han servit de font d’inspiració per a diferents camps de la creació, pintura, esultura i com no podia ser també la música. I en aquesta última disciplina, no hem de retrocedir gaire en el temps per trobar una obra fonamentada en les festes paganes romanes: Saturnalia és el nom del primer àlbum que l’any 2008 va veure la llum de The Gutter Twins, duet format pels nordamericans Mark Lanegan i Greg Dulli, que es van formar en el bressol del rock alternatiu grunge de finals dels 90 i principis de segle.

Portada àlbum Saturnalia

Portada àlbum Saturnalia

 

En aquest primer treball publicat per The gutter Twins trobem a Internet un vídeo promocional amb el segell i l’estil propi de la formació, concretament “All Misery/Flowers”, amb una coreografia de caire místic que també podria inspirar-se en les Saturnàlies:

Martin T.

One thought on “Saturnalia per The Gutter Twins

  1. Margalida Capellà Soler Post author

    Gràcies, Martin, per compartir-ho aquí amb nosaltres. Aviat penjaré a El Fil les nostres Saturnàlia i se’n podran fer paral·lelismes, si n’hi ha.

    Bones festes i bona entrada d’any!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *