11 thoughts on “La vida quotidiana a Baetulo

 1. Irena

  Ave!:)
  Quina història tan real. El nen és ben mimat, ja que els seus pares són rics i per això vuien en una Domus.
  La vida quotidiana,ja més o menys la vam veure amb l’audovisual que ens van passar al Jardí romà de Baetulo.
  Bon treball!:D
  salve

 2. nuria

  Salve!
  Molt bona història Júlia i Sasha, per ser dues noies crec que us heu ficat molt bé en el paper d’un noi romà d’aquella època. També heu esmentat alguna cosa sobre la seva germana, que ens fa comprendre la situació de les noies. Heu sabut introduir els noms de les estàncies i altres mots llatins al relat i han combinat a la perfecció.

  Valee! 😀

 3. Oriol García

  Hola Julia i Sasha grey!! Jajajajaja
  Felicitats per aquesta petita història de un nen romà en aquella època. He après coses, i ara sé coses que feien en aquella època que no sabia, com que els pares dels nens invitaven a gent a casa seva a supar, proposar fer jocs de taula i sobretot ser un home important.
  Gràcies, perque aquesta història em servirá per demá al examen, extendre la meva història que tinc que fer, que justament la faré de l’adolescència dels nens romans.

 4. Georgina

  M’agrada molt el power point, i el contingut està molt ben explicat!

  Vale!

 5. Estefania

  Ave Lida :D!
  molt bonic el powert a mes el fons pega molt be amb lo que han explicat i a mes ho han explicat molt be 😀 !!
  vale

 6. viictor Barranco!

  Salve!
  M’ha agradat molt aquest power point. Realment, està molt ben fet, i el seu contingut encara és millor! És una història molt molt bona!
  Vale!
  Victor 😉

 7. Iria Rael

  Salve!
  Realment el power point està molt ben fet i el contingut molt ben estructurat. Hi havien coses que no sabía del nen de l’època, els nens de l’època podien anar a l’escola mentre que les nenes no.

 8. Valentina Restrepo

  Salve!
  Molt bona feina! m’ha semblat que les dues us heu ficat molt bé en la pell d’aquells nens i nenes que passaven per aquella època, també heu explicat coses sobre la seva germana i això ens fa comprendre més la situació d’una noia romana. Heu sabut introduir mots llatins al relat i noms de les estàncies i han combinat molt bé!!!
  Vale 🙂

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *