El laberinto del fauno, de Vicente del Toro

Heu vist El laberinto del fauno ? Ara que anem al Parc del Laberint podríem comentar quins referents clàssics recordem d’aquesta pel·lícula de Vicente del Toro? Quin paper hi juga el laberint? i quin el faune? S’acosta Halloween, a veure si agafarem por i no voldrem entrar al laberint d’Horta! Recordeu el vídeo terrorífic de la nostra exposició de Halloween del curs passat a l’IES Cristòfol Ferrer? Enguany la cosa va de laberints!…

11 thoughts on “El laberinto del fauno, de Vicente del Toro

 1. andreaa

  Doncs ami em recorda a la historia mitològica del minotauro que va ser tancat al laberint i que cada añ li donàven uns quants nois noies perque se’ls menges.

  petoooons

 2. Alissa Komarova

  Ula! quina pasada de pelicula, m’encanten les pelicules de terror.
  Les he vist casi totes, pero aquesta sembla interesant.
  Jo tambe crec que trata sobre la leyenda del Minotaure.
  Margalida em podries dir com es diu aquesta pelicula, que m’agradaria veure-la!

  MERXIII

 3. Marta Gijón

  Aue!
  El laberinto del Fauno si que la he vist.
  Respecte a el paper que juga el laberint es com el mite del minotaure, i el faune fa com de guia (crec, ja que fa molt de temps que la vaig veure
  Vale

 4. Marta Gijón

  Aue!
  El laberinto del Fauno si que la he vist.
  Respecte a el paper que juga el laberint es com el mite del minotaure, i el faune fa com de guia (crec, ja que fa molt de temps que la vaig veure)
  Vale

 5. Odri

  Lida!

  Que miedo de cosa extraña, que tiene los ojos en las manos!
  aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaHHHHH!
  nunca he visto algo tan feo! URgsss!
  Ahora tendré pesadillas por la noche jajajaja.

 6. Laura G

  Hola lida!
  Fa molt de temps que vaig veure aquesta pel·lícula, però no m’havia fixat en els referents clàssics que apareixen.
  En aquest video m’agradaria destacar tres que són molt clars:
  -El monstre que apareix té els ulls a les mans i això recorda a aquella bèstia mitològica anomenada graia però amb una diferència, i es que només tenia un ull, en canvi, aquest en té dos.
  -Al principi apareixen varies il·lustracions a la paret. En una d’elles apareix el monstre menjant-se uns nadons, i no us recorda a quan Cronos es menjava als seus fills per por a ser destronat?
  -I per últim, els pernonatges voladors(fades) que acompanyen a la noia li aconsellen que no mengi raïm però ella no fas cas i menja, produint que el monstre es desperti i començi a perseguir-la. Això recorda a quan és castigada a anar cada any al món infernal perquè no va fer cas en el seu moment i va menjar un tros de la magrana sagrada. No són les mateixes conseqüències, però si que està relacionat amb la tentació.

 7. Laura G

  Noisss ho sento! Al tercer referent clàssic m’he deixat una cosa important i es que a l’exemple que us poso de la magrana la dea castigada és Persèfone!

 8. nuria

  Salve Lida!
  He sentit parlar molt d’aquesta pel•lícula, segons tinc entès, ha guanyat tres Oscars. La veritat es que no la he vist, però la Rebeca m’he l’ha recomanat ^^, així que segurament la veure que ara amb aquest tros m’ha quedat l’intriga.

  La Marta ha dit, que l’objectiu del Faune era el de guiar, així que ami m’ha recordat que segurament era una mica com “el fil d’Ariadna”. Em suposo que el laberint tancava una bèstia, com el cas del minotaure.

  Valee! 😀

 9. Pingback: El Laberinto del Fauno | La cinta de Νίκη

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *