11 thoughts on “Pink Floyd, Live at Pompeii

 1. Margalida Capellà Soler

  Fantàstic, Martin T., que aquests dies d’aniversari de l’erupció volcànica que va sepultar Pompeia ens recordis de Pink Floyd Live at Pompeii. Quina sort van tenir de poder enregistrar la seva música, de dia i de nit, en un lloc tan emblemàtic i privilegiat! Si voleu veure el concert original el trobareu sencer a Google. Hi podreu veure també el gos!

  Jo tinc la pel·lícula en DVD d’Adrian Maben 2002 que comença i acaba amb “Echoes”, amb unes imatges en 3D de la destrucció de Pompeia genials!

 2. Edgar Delgado

  Ja he vist el video sencer tot i que el meu internet no funciona gaire bé, està guay el video, no m’agrada gaire la música d’aquest tipus, però aquest video l’he trobat interessant, crec que graven a un amfiteatre de Pompeia.

 3. Júlia Serrano

  Salve!!

  Tens raó Lida, segur que va ser genial poder tocar música dins una ciutat Romana!
  A més considero que aquesta música es perfecte per l’erupció volcànica que hi va haber.

  Vale!

 4. pol nobrega

  Hola Lida!
  El vídeo l’he vist a trossos i no l’he pogut veure tot gràcies als ordinadors de l’institut però el tros que he vist m’ha semblat força interessant encara que la música no m’ha agradat gaire. Crec que ho han grabat per tota Pompeia perquè hi surten monuments, un amfiteatre, etc. El fet d’enregistrar en un indret històric es bastant original i una nova manera de fer un videoclip. Per acabar, crec que la música surrealista de Pink Floyd queda bé amb Pompeia, perquè es podria dir que la seva història és bastant surrealista però del tot real.

  Valeee 😀

 5. Bet Rosell

  Ave,
  Tot i que a classe ara mateix el video no es pot carregar, he de dir que ha de ser un gran privileigi poder gravar un video en un lloc tant històric.
  Un lloc com Pompeia ha de provocar moltes sensacions diferents. Em sembla que la música de Pink Floyd és adient per representar-ho, tot i que, com he dit, encara no he pogut escoltar del tot el video…
  Vale!

 6. Maria Salat

  Sí, pot estar molt bé sempre que se’n malmeti res, no? Crec que és molt original, però que només ho pots fer si tens els suficients diners per a fer-ho, ja que és una ciutat molt antiga. El vídeo està molt bé, la cançó també, tot i que a mi aquesta música no m’entusiasma massa, però té algunes cançons bastant bones, el grup. És divertida, la idea de gravar-ho allà, però crec que és més un capritx que res.

  Bona trobada, per això.

  Vale!

  Maria

 7. Joël Beltrán

  Deu ser tot un privilegi actuar en un espai tan carregat d’història com el teatre de Pompeia.
  Crec que la música de Pink Floyd encaixa perfectament en aquest entorn que té un toc apocalíptic en totes les seves cançons,que són molt adients d’acord amb el que van viure els habitants de Pompeia durant les seves últimes hores.

 8. Nicolás MAngui

  Ave!
  A mí me gusta Pink Floyd y creo que lo grabaron en el centro de Pompeya,esto lo consiguieron por su fama y su dinero.Para mí esta canción se adhiere al lugar de Pompeya.

 9. Mariano

  Ave lida!
  Per fi he pogut acabar de veure el video que m’ha costat molt d’acabar, trobo que el video és interesant el video però la musica es una mica repetitiva y no es del meu estil, també crec que encaixa en el estil per aixo.

 10. Sere eloisa velasquez

  Salve!! Lida..

  L’han gravat a l’amfiteatre.No penso que aquests tipus de música no se adapta al indret,perque es una mica sobresalient i penso que cuan es presentan aquest tipus d’imatge es te que posar una musica lenta i suau,per exemple una musica d’opera li quedaria una mica bé.Aquest nois han tingut molta sol en poder grabar la seva canço en l’amfiteatre Pompeia,i a mi també m’agradaria a mes de gravar una canço,anar-hi.

  Vale!!!

 11. Pingback: L’EMPREMTA D’ORFEU » Pompeii de Bastille

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *