5 thoughts on “La llebre i la tortuga

 1. Margalida Capellà Soler

  La llebre i la tortuga! Una gran faula, Valèria, i encara ben actual! Coneixia la versió de Disney, però desconeixia la de Shin Chan. En quins fets actuals la podríeu relacionar, per exemple, a classe o en aquest món, mancat de valors, i en crisi econòmica que vivim.

  A El Fil de les Clàssiques trobareu un munt d’articles sobre les faules d’Isop si poseu Isop a cerca.

  http://blocs.xtec.cat/elfildelesclassiques/2008/03/31/isop-el-corb-i-la-guineu/

  http://blocs.xtec.cat/elfildelesclassiques/2008/04/06/mes-fabules-disop-en-3d/

 2. yousra

  Aquesta fabula es la de la llebrre i la tortuga ja es una mica antiga ja l’avia vista la de disney dels meus germans petits , en canvi ja he vist la de Shin Chan m’agrada es molt divertida ja que aquesta faula bol dir que la inteligencia es millor que l’esticia .

 3. erica

  lidaaa:D
  la faulaa es la de la llebre i la de la tortuga, encara que la trobo una miicaa antiigaa per la nostra època, encara que agrada mooolt mantenir els nostres contes populars i tradicionalss.La faula d’en shin-chan no en tenia ni ideaa:D jajajaa.
  unpetonas( LL )

 4. rabab

  ave lida!!
  El video esta molta ja ho habia vist fa temps fa molta gracia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *