Agus a la Boqueria!

Un cataclisme al meu ordinador m’ha impedit corregir aquest treball i penjar-lo abans; però ja se sap val més tard que mai! A veure, si trobeu les faltes d’ortografia que hauria d’haver corregit i no he pogut perquè només he pogut salvar aquesta versió que tenia al pen, i els productes que no són d’època romana! Moltes gràcies per ajudar-me, perquè em feia molta il·lusió penjar-lo a Aracne fila i fila!

Agustina Vallejos, llatí 4rt

12 thoughts on “Agus a la Boqueria!

 1. laia

  avee!

  Agus molt bon treball, la veritat que està molt bé!!
  Els productes que no són romans son: els albercocs, els cacahuets, les pastanagues crec que no són romanes, i el blat de moro. No se si em deixo algun.
  Les faltes que he trobat són: és, productes i us hagi.

  Per cert les imatges estàn molt bé! 😀
  valee!! 🙂

 2. Margalida Capellà Soler Post author

  Estic d’acord amb els cacahuets i amb el blat de moro!

 3. Irena

  avee:D
  molt bé el video! només que com va dir la lida a classe que el blat de moro i els cacahuets no provenien dels romans, sinò que del sud d’amèrica.jeje
  valee, un petó:)

 4. Sere velasquez

  Agostina pero t’ha sortit molt bé aquest treball,felicitat wapa!!XDXD

 5. trullenque.clara

  Ave!

  No passa res per les faltes, dona, si és l’única cosa que has pogut recuperar més val això que res! És el que té la informàtica, que a vegades es perden, es borren coses, etc.
  Encara que sigui “en brut”, el treball està molt bé: feliciter!

  Vale

 6. Eva Serrano

  Salve! Estic d’acord amb la Clara i el treball està molt ben fet. Errors tenen tots els treballs i més si es´per una raó com aquesta.
  Vale!

 7. Victor Huete

  Salve!
  El treball esta molt be, per unes cuantes faltes d’ortofrafia no passa res. Nomes dir que com ha dit una persona abans el blat de moro i els cacahuets no son productes dels romans.

 8. gomez.luque2011

  EL vidio està molt bé pero és molt llarg no? jajaja
  Encara que és un bon treball
  vale 😀

 9. Andrea Balart

  Salve! i dieu que és en brut? deu ni do! és una feinada fer un treball tan llarg com el de l’Agustina. Encara que tingui faltes d’ortografia no passa res està molt ben fet.
  VALE!!

 10. Irina

  Salve! teniu raó el més important és el treball en sí, i penso que està molt ben fet , encara que tingui unes poques faltes. És veritat els cacahuets i el blat de moro venen d’Amèrica.
  vale!!!!

 11. fontanet.alba2010

  Salve!
  Els productes que no són de l’época romana són el blat de moro i els cacahuets, ja que com han dit els meus companys venen d’Amèrica. Per ser un treball que estigui en brut, està molt bé, jo no m’agués pensat mai que estava en brut, quina passada. Aver si algun dia veiem el que està fet del tot… i sinó no passa res ja que aquest està molt bé. Té algunes faltes d’ortografia però això no té tanta relevància com el treball en si (jo mateixa faig moltes faltes d’ortografia). Acabant, m’ha agradat molt, és una currada!
  Vale!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *