57 thoughts on “Coronis per Erica Rossi

 1. Ariadna Ruiz

  Salve!
  Història una mica forta, però tot està molt ben fet, d’aquesta manera segur que ens enrecordarem de tot!

 2. Raül Moreno

  És una historia una mica forta ja que Coronis és matada per Apolo. El vídeo esta molt ben fet perquè tu explica molt bé tot, com per exemple perquè els corbs son negres. El video és molt bo.

 3. Jordi Álvarez García

  La história és dura però ens enseña una de les coses més usuals i horroroses de la vida: les mentides i les veritats. El video té una explicació certament molt bona i també com explica el perquè del color dels corbs i també perquè creiem que ens porten mala sort. LLavors la meva pregunta és: Què és millor una mentida piadosa o una veritat cruel?

 4. Ego sum rim

  Considero que és una història un tant complicada, ja que un pobre home que no fa més que dir la veritat, se li sancioni. Jo personalment, si hagués estat aquest home, no se que faria ja que si dius el que saps ets sancionat però si no dius la veritat ets sancionat igualment.

 5. Sara Pradas

  La história és dura però ens enseña una de les coses més usuals i horroroses de la vida: les mentides i les veritats. El video tés bastant bo ja que el pots entendre i també com explica el perquè els corbs són d’aquest color i també perquè creiem que ens porten mala sort. Així doncs la meva pregunta és: Què és millor una mendtida o una veritat( tenin en compte la história)?

 6. Ego sum Mercè

  Aquesta història és complicada, perquè es mostra que encara que diguent la veritat, de vegades et poden passar coses dolentes. No hi ha un final dfeliç: o Viure sabent que vas ser present d’una escena compremetedora i no haver dit res, o dir la veritat sent fiel i ser castigat

 7. Nadia Castillo

  Aquest mite penso que es una história un tant complicada (tant com per llegir que tant com el que passa en l’història), però en canvi, crec que aquest mite té com una petita moralitat, és a dir, que encara que diguis la veritat, en alguns moments serà totalment injusta.
  Aquest mite no acava bé, ja que, són escenes tenses, i en aquells moments no saps si dir la veritat o la mentida, ademés podem apendre coses noves com la simbolitzaci, en aquells moments la del corb.

 8. raquel

  Està molt bé aquest muntatge, ha pogut posar tot el mite en un vídeo de només dos minuts.
  Reconeixo que a mi, precisament, m’agrada més la lectura tradicional i llegir tota la història ven completa, però m’ha agradat molt, sincerament

 9. Alba Moreno Mújica

  Salve!
  Aquesta història és interessant però un tanta dura, ja que ens ensenya uns dels fets més usuals i horroroses de la vida: les mentides i les veritats. El vídeo té una explicació molt bona i ben redactada, ja que ens explica el perquè del color dels corbs i també perquè creiem que ens porten mala sort. Per això es diu, si és millor una mentida piadosa o una veritat cruel?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *