Tres romanes a la Boqueria

Lina, Coty i Irena de quart de l’ESO varen fer la següent compra virtual en la nostra sortida a la Boqueria. Quins cistells varen omplir amb productes que ja haguessin pogut comprar a l’època dels romans? Què us ha semblat el seu muntatge? 

video

21 thoughts on “Tres romanes a la Boqueria

 1. Aguus

  Lidaaa.
  Hem va agradar molt la sortida al mercat de la Boqueria, encare que ja tu vaig dir que no em va agradar gens el menjar que vam fer amb la cuinera Eulàlia..
  He comensat a preparar el treball, aixi que quan el tingui acabat, tel portarè a classe.

  Sobre el treball de la Coty, Irena i Lina, crec que està bè, encare que com alguns de classe, penso que la canço no era la adecuada per el treball, encare que se que es molt dificil trobar una canço que agradi a tothom.

  Enfi..segueixo comentant, ens veieeem. 🙂
  Un petó!!!

 2. Coty

  jajajaj, va ser molt divertit fer les fotos, encara tenim de tots els altres cistells, però aquests eren els més complets. El que ens va costar més va ser trobar una cançó que quedés bé (i comptant amb la opinió d’alguna persona de la classe, sabem que tampoc queda gaire bé, però bueno ho hem intentat!).
  Ens queda el treball escrit que ja te’l entregarem d’aqui poquet.
  Valee:-)

 3. haja

  ave lidaa!!!m’agradat molt el treball de la coty,lina i irena estava molt preparat i an currat molt peró lida,el meu treball estarà millor jajaja.bueno intentarè que estigui millor.

 4. Oriol García

  Hola! Respecte a aquest video o treball, crec que está molt bén estructurat, i les fotografíes tenen molt de mèrit perque no son d’internet, son personals. Crec que la música no ajuda gens al video, crec que una musica en un video o treball es per ajudar a comprendre els continguts i el context del mateix treball, no per fer bonic. En aquest cas crec que fa mes de guarnició del video que no de concepte específic.
  Espero que aquesta crítica constructiva s’ho prenguin bé i agafin el concepte que vull dir.
  Un petó. 😉

 5. rabab

  ave lida!!
  el treball esta be m agrdat bastant,les fotos estan molt be, i la musica tambe.
  un petó

 6. Melisa

  Varen omplir el cistell de fruites fresques, el de fruites seques, el de verdures i hortalisses i el d’espècies. Està molt bé el video i crec que ha quedat molt maco amb aquesta cançó. Heu tingut una molt bona idea!!! Valee! un petó

 7. Raquel

  EStà molt bé el muntatge que han fet, ja que les fotos son molt càlides, és a dir, que es veuen amb uns molt bon colors!
  a més que la sortida va estar molt bé, i veure tota la cantitat de productes que hi havia…

 8. Anna Salas Tarré

  Oh! Quina tècnica!
  Un bon treball, Margalida això de la competència audovisual està sortint bé no creus?
  He de deixar aquí el coementari perquè ja és l’hora, tornaré a comentar però de veritat que està molt molt bé!

 9. Margalida Capellà Soler Post author

  Jo també crec que tenen la competència audiovisual, la digital i la capacitat de recerca ben adquirides!

 10. laia

  el treball de la Irena, la Coty i la Lina està molt bé i m’ha agradat molt perquè ho han fet bastant complet.
  Amb el tema de la música crec que és molt difícil trobar una cançó que quedi bé amb el treball i que agradi a tothom(a mi m’està costant trobar una i no se que posaré i segurament tampoc agradarà, però bueno…)
  en conclusió: el treball està molt bé! 😉

 11. Irena

  Aveee lida:p
  El nostre super montage crec que ha estat bastant bé pel que era, i ja veus la música era molt dificil de trobar, però tampoc queda tan malament. M’alegroo que hos hagi agradat:)
  un petóo

 12. Sere eloisa velasquez

  Ostre aquest video ha fet que en dones gana de veure vatis de totes les fruites tan fresques quee ha sortit en el videoo.!! es un video molt ben fet y m’agrada molt perque te molt colors espacials,es podria dir que ees un video multicolor que la paraula multi és un prefix que en llati vol dir”molt”.

 13. Sabina

  Salve!
  Molt bon treball, està molt ben fet tot el video i la música encertada. Recull molt bé la quantitat de fruites verdures i fruits secs que varem veure a la boqueria.

 14. Laura T.

  Aquest vídeo està molt bé, tots els aliments fan molt bona pinta. Molt colorit tot.

  Vale!

 15. trullenque.clara

  Ave!

  Està molt bé el muntatge, crec que vosaltres si que vau adquirir en el seu moment la nota de competències digitals aquesta famosa que ens posarà la Margalida. Feliciter!

  Vale 🙂

 16. Andrea Balart

  Salve! està molt bé el muntatge del video ja que recull totes els vegetals i fruites , carns i multitut d’aliments que també vem veure nosaltres a la boqueria.

 17. Irina Balart

  Salve! està molt bé tot el video quina pinta que fa tots els aliments…la veritat és que mai havia vist un mercat tan gran! em vaig sorprendre quan la Margalida ens va dir que es feia cuina romana.

 18. Eva Serrano

  Salve!!! El mercat de la boqueria té moltíssims aliments que no en tots llocs es troben!! Aquest video ho recull molt bé. Està molt treballat!

  Vale!!

 19. Victor Huete

  Salve!
  El muntatge esta bastant bé la veritat, tots els productes que surten es veun en molt bon estat i es nota que els romans compraben bons productes i de qualitat

 20. Alba Carrasco

  Salve!
  M’ha agradat molt el video, de sobte, m’ha entrat una gana… Bé, esque el mercat de la boqueria romana té moltíssimes coses i moltíssima varietat de tot. Em va sorprendre que fos tan i tan gran el mercat, em va agradar molt!
  Bon treball
  Vale!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *