Pandora de Nach Scratch

[kml_flashembed movie="http://uk.youtube.com/v/IoGFN8zaQzs" width="425" height="350" wmode="transparent" /]

Aquesta cançó és de Nach Scratch (hip-hop), encara que es lògic i fàcil hauríeu de dir quina és la relació entre aquesta cançó i la mitologia. A quina mitologia pertany el mite de Pandora?
Vinga que us ho poso fàcil.

Guillem 2n batxillerat de llatí

11 thoughts on “Pandora de Nach Scratch

 1. Marina Caimel

  – Quina és la relació entre aquesta cançó i la mitologia? Com diu el titol, crec que la relació és aixó de la caixa de Pandora que és el que va explicant al llarg de la cançó. (A Pandora li van donar una caixa la qual havia de cuidar i no obrir sota cap sircunstancia. Pandora no és va poder controlar i la va obrir i de dins d’aquella caixa, va sortir tota la maldat i les coses orribles del món”o algu així”.)
  – A quina mitologia pertany el mite de Pandora? Crec que és la de mitologia grega.

  Muuuah Lida! aquest blog de Aracne cada cop és més interesant.

 2. Sara Pérez i Mehal El Hinchi

  Aquest mite pertany a la mitologia grega!! Zeus va regalara la caixa a pandora i ella no va porder aguantar les ganes d’obrir-la i ho va fer!! D’alla van sortir tots els mals del món aixo és el que diu la canço!!!

 3. Andrea

  Wow Guillem m’ha ENCANTAT!
  osigui m’he quedat flipant amb la lletra de la cançó, se m’ha posat la pell de gallina.
  Tal i com diu la Marina a Pandora li van donar una caixa, i li van dir que no l’obris mai, però ella va fer cas i la va obrir i va sortir tot el mal.
  Osigui, és que m’encanta la cançó i a la vegada em fa rabia.
  Tan de bo aprenguessim tots i possèssim un altre cop totes aquestes coses dolentes dins de la caixa i la llençèssim ben lluny.
  Guille un diez!!!! jajaja:)

 4. Camila

  M’encanta el vídeo i la cançó tot i que penso que és molt pessimista o millor dit, massa realista.
  El mite de Pandora pertany a la mitologia Grega, Pandora va ser qui va obrir una caixa on s’hi guardàven tots els mals de la societat. Com sempre és la dona qui destapa el mal, sempre és la dona la culpable de totes les desgràcies de la societat. Ho era pels grecs i ho és actualment pels cristians amb Adan i Eva.
  Res més! molt bon treball Guillem!

 5. Bouchra

  hombre guillem por fin te vemos por aquí tenemos que hacer un sacrificio a todos los dioses del olimpo andalelulla y felicidades

 6. yousra

  AQUEST MITA GREC REFLECTEIX QUE LA CAIXA DE PANDORA ES LA DESGRACIA QUE GTENIM TOTS DINTRE NOSTRE I QUE HI HA PERSONES QUE ELS EMVAEIX LA FOSCOR I UTILITRZEN EL PODER PER DISPERSARLA AREU DEL MON I FER PATIR A ALTRES PERSONES EL QUE SENTEN DINS SEU I DIU EL MITA QUE LA CULPA ES DE LA DONA , ENCANVI EN LA MEVA RELIGIO MUSULMANA LA DONA ESTA 3VEGADES PER SOBRE DE L’HOME PER QUE DIEM ,ES QUI PATEIX MÉ A OLA SEVA VIDA .

 7. Angela

  Penso…que la cançó vol dir que la Pandora és qui té la culpa de tot el que suceeix de les morts,del 11 M per exemple a les guerres i els atemptats…també que la Pandora docs no es la culpable perquè ella va parar la guerra els culpables són el homes i les dones que volen fer mal…DONCS ADÉU

 8. Margalida Capellà Soler

  A l’Ipod podeu escoltar La caja de Pandora de Tierra Santa i podreu decidir quina versió uns agrada més.
  També us animo a anar al YouTube i sentir Pandora box de Procol Harum (1975).

 9. Pingback: L’EMPREMTA D’ORFEU » Pandora i la seva caixa

 10. Pingback: Referents de Pandora | Aracne fila i fila

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *