8 thoughts on “Un ‘Mannequin Challenge’ amb art a Info K

 1. Nadia Castillo

  Salve!
  Personalment, penso que aquest vidio està molt ben fet, ja que, han barreixat molt bé l’art amb l’actualitat, i ademés, ho han sapigut demostrar.
  Aquest vidio m’ha impactat, ja que no m’esparava res d’aixó i crec que és un punt a favor.
  In proximum!

 2. Paula Nieto

  M’ha agradat molt aquest video, ja que m’ha semblat molt creatiu. M’hai hages pensat en fer una cosa així i realment m’ha sorprés. Nosaltres avui a classe hem fet un pero dels típics, volem fer un amb algún mite.

 3. Alba Moreno Mújica

  Salve!
  Personalment crec que aquest vídeo està molt ben fet i treballat, ja que moltes vegades gràcies a tots aquests challenges que es posen de moda a les xarxes socials i per l’internet, també es poden utilitzar i pot ser molt més productiu per aprendre, com en aquest cas sobre obres d’art, nous mites o altres llengües o cultures.
  M’ha agradat moltíssim aquest #mannequinchallenge!

 4. Sílvia Llucià Domènech

  Felicitats! Molt bona feina. Quan fem aquestes coses aquests quadres els recordarem per sempre… Molt bona idea!

 5. Carla Muñoz Osorio

  Salve!
  Estic impressionada com aquest Challenge ha pogut tenir tanta repercussió, des dels Estats Units. Crec que és una molt bona forma de fer arribar la cultura als joves, mitjançant les xarxes socials.
  Ús ha quedat una meravellosa feina, nois! Nosaltres també hem fet el nostre propi Mannequin Challenge, el podeu trobar a través del Facebook.

 6. Anna Bagaria

  Bonum diem!
  Quin Mannequin Challenge més original!! Personalment m’ha agradat moltíssim ja que em sembla una boníssima idea utilitzar les novetats que es porten avui dia com és fer aquest repte i aplicar-lo a la cultura clàssica. Enhorabona, un treball genial nois!
  Vale!

 7. Margalida Capellà Soler

  A veure, Anna, si els alumnes de Grec 1 ens passen el seu sobre els antecedents de la guerra de Troia. Ho varen fer molt bé. Carla, esperem que el publiqueu aviat aquí o bé a El fil del mite grec. La Berta n’estarà encantada també! No trigueu. Les modes arriben i passen amb la mateixa celeritat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *