Vil·les romanes, quina vols llogar?

A partir de la tasca del moodle de Domus, villa et insula hem comentat una sèrie d’enllaços publicats als nostres blocs que ens han ajudat a entendre millor tot el tema dels habitatges romans.

Gràcies a unes companyes d’altres anys trobem al bloc uns breus vídeos que ens poden ser útils per aprendre les parts, el material, la localització i la classe social dels habitants de les domus romanes, les insulae i les villae. No només hem vist les típiques cases romanes, sinó que també hem trobat similituds i relacions entre les cases romanes i les indianes: Què té a veure la domus romana amb la casa indiana? Finalment, ens han ensenyat també una sèrie d’habitatges de luxe que pocs coneixíem i molt desitjaríem viure allà: Es ven domus de luxe! També ens han vingut ganes de fer turisme arqueològic i conèixer amb les eines digitals les diferents vil·les que trobem per Hispània i arreu de l’antic imperi romà.

A partir d’això, cadascú ha desenvolupat un anunci on venia o llogava la seva vil·la romana a través d’un padlet on expliquem les seves característiques, des quan la pots llogar i amb qui has de contactar per trobar-la juntament amb una fotografia  amb les seves particularitats.

2 thoughts on “Vil·les romanes, quina vols llogar?

 1. Margalida Capellà Soler

  Salve Anna! Gràcies per recollir aquesta tasca i presentar-nos el tauler d’anuncis d’habitatges de lloguer dels companys. Veig que, ara per ara, tothom prefereix llogar una vil·la romana. La d’en Iulius hi deu haver ajudat! Per cert, mireu-vos això.

 2. Arnau Torres Nadal

  Salve Anna!
  Felicitats per aquest magnífic apunt.
  És molt interessant comparar el món en el que vivim actualment amb el dels romans ja que hi poden trobar grans similituds i semblances.
  A continuació deixo un link en el que es pot veure com treuen a la llum una vil·la romana:
  https://www.youtube.com/watch?v=wfBwdAcsed8

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *