9 thoughts on “kahoot: Les Idus de març

 1. Erola Such Tormo

  Salve!
  5,978 Padfoot
  Q10
  PIN: 833461
  Els kahoots m’encanten! A molts de nosaltres una llarga explicació sobre un tema que no ens apassiona ens pot semblar mortal, en canvi amb una eina com aquesta se’ns fa molt més lleuger i divertit!
  Felicitats als creadors del kahoot!

 2. Mar Cruz Viladoms

  Salve!
  Aquest Kahoot m’ha semblat, com sempre, molt interessant. Les preguntes estaven molt bé i com sempre m’ha ajudat a repassar coses que no recordava!

 3. Mireia Sánchez

  Salve!!

  Un kahoot genial!!

  M’ha semblat interessant fer aquest kahoot ja que és millor aprendre jugant que si fos tot teoria. Penso que els kahoots són molt més entretinguts i també s’aprenen moltes coses i no es fa tant pesat com si fos amb un llibre.

 4. Clàudia Ordaz

  Bonum diem!

  Ha estat molt bé fer coincidir el dia que feiem el Kahoot amb el dia en el que fa 20 50 anys que va morir Juli Cesar assassinat. D’aquesta manera, segur que recordarem el significat del 15 de Març. Molt bon Kahoot, sempre és divertit i dinàmic.

 5. Laia A.

  Salvete!!!
  Enhorabona un Kahoot molt interessant, en el record de Julius Caesar, després de 2060 anys de la seva mort, unes preguntes molt didàctiques i en les quals s’aprèn lo preguntat i les seves respostes!
  He acabat en 3º posición amb 5,468

 6. Leila Díaz Chiheb

  Bonum diem!

  Com sempre m’ho he passat genial, i he apres moltes coses tot i que no hi hagi guanyat perqueè hi havia certes que no sabia com per exemple que el assasí de Juli Cesar va ser Brutus el seu fill adoptiu.

  Salve

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *