Quizlet – Aprendre amb les noves tecnologies

Χαίρετε!

Les coses cada vegada van més ràpides, tenim més activitats per fer i el temps ens manca. Moltes vegades estar deu minuts asseguts estudiant és pràcticament impossible: extraescolars, feines, deures, responsabilitats… Quantes vegades hem estat en el tren o en el cotxe pensant “ara que tinc un moment, no puc posar-me a estudiar perquè no tinc els apunts”. Ara, gràcies a la tecnologia, aquest problema pot desaparèixer fàcilment.IMG_3802

Amb aquesta nova app que he descobert us convido a aprofitar aquests temps morts per estudiar sense haver de carregar els apunts; Quizlet és un app per mòvils, ordinadors…

Quizlet és una app universal on gent de tot el món puja a la xarxa els seus apunts i documents de diferents matèries per tal d’ajudar a l’alumnat a obtenir grans resultats en els seus estudis. Quizlet ofereix diferent maneres per estudiar aquest documents de manera divertida: utilitzen cartes d’estudi, emparellant les paraules correctes, responent preguntes curtes,etc.
IMG_3803IMG_3805

Aquesta app també ens dóna la possibilitat d’escollir de cada apunt o document part específiques, a més a més en matèria de llengües també ens ofereix la possibilitat d’escoltar la pronunciació  de diferents mots.IMG_3806

Us hi animeu? Quins de llatí recomaneu i per què? Quins de grec?

Sandra Mendoza
1r Batxillerat Humanístic

4 thoughts on “Quizlet – Aprendre amb les noves tecnologies

 1. Valentina Restrepo Rodríguez

  Xaipete!
  Molt bona feina la que ha fet la meva companya de classe de clàssiques, no m’havia interessat mai per voler saberque hi havia una aplicació tan eficaç per aprendre llatí… i que la tenim molt a prop nostre! felicitats Sandra 🙂

 2. Robert Cepeda

  El mon smartphone es un mon multimedia que actualment compta amb aplicacions per a molts ambits de la vida aixi que no em sorpren trobarme una que t’ajudi a aprendre llati, segurament aquesta aplicacio es de gran ajuda per l’aprenentatge d’aquesta llengûa classica.
  Molt bon apunt Sandra!!

 3. Alba Zarcos

  Bonum Diem!
  És increible la tecnologia d’avui en dia, és fascinant que tinguem una aplicació per apendre llatí tant aprop.
  Si està per Iphone segur que m’ha la baixo per seguir aprenent coses!!
  Awe!

 4. Carlota Escrivà

  Xaipete!
  Trobo molt interesant aquesta aplicació, ja que és molt útil per poder ajudar-te amb els problemes que tens en llatí i grec, o amb altres assignatures. I jo crec que lo més interessant de l’aplicació, és que et pots posar estudiar quan vulguis i com vulguis.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *