Referents clàssics a “Preguntados”

Fa un temps va aparèixer una app per el mòvil anomenat “Apalabrados“, semblant al Scrabble, però que es juga online. El joc consisteix en col·locar peces amb lletres a un tauler, intentant formar paraules. Guanya qui tingui més puntuació.

Doncs ara, els creadors d’aquesta aplicació, han creat una nova app anomenada “Preguntados“. Aquest joc de preguntes i respostes consisteix en posar a prova els teus coneixements i jugar amb els teus amics.

El joc té sis categories: Geografia, Història, Art i Literatura, Ciència i Tecnologia, Entreteniment i Esports. Per guanyar, s’han d’aconseguir tots els personatges, a base d’anar responent unes preguntes. Hi ha una roda i a l’atzar surt una de les categories i toca una pregunta relacionada amb la categoria que ha sortit.

I com sempre diem a classe, trobem referents clàssics a tots els llocs, fins i tot al “Preguntados”. Aquí us deixo un Thinglink amb les preguntes que m’han anat sortint sobre la cultura grega i romana.

 

Hi jugueu vosaltres? Quines preguntes us han sortit a vosaltres relacionades amb el món clàssic i la seva pervivència?

Ariadna Zarkos

1r Batx. Grec

2 thoughts on “Referents clàssics a “Preguntados”

  1. Zícora

    Salve!

    Jo també tinc aquesta APP descarregada i el cert és que a mi m’han sortit preguntes amb referències clàssiques. Si no recordo malament, crec que s’asemblaven a aquestes.

    Si en trobo alguna de diferent, la posaré.

    Vale!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *