Tarraco ens fa reviure els clàssics

Ja fa prop d’un mes, els alumnes de llatí de 4t ESO i de Batxillerat acudiren a Tarragona per veure una comèdia romana anomenada El Soldat Fanfarró de Plaute i una tragèdia grega anomenada Les Coèfores d’Èsquil. Entre obra i obra, vam visitar la muralla que envolta Tarragona, vam veure la maqueta de Tàrraco i abans vam passejar per l’aqüeducte i la pedrea del Mèdol.

Us deixo amb un tast del dia que vam passar:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ghPG9SXuRhk[/youtube]

Guillem Tur i alumnes de Llatí de 4t

12 thoughts on “Tarraco ens fa reviure els clàssics

 1. Margalida Capellà Soler

  Moltes gràcies a vosaltres, alumnes i també als professors acompanyants, que vàreu resistir molt bé durant les dotze hores que va durar la nostra excursió a Tarragona. Crec que reviure un dia de teatre clàssic en el marc de Tàrraco s’ho val i, per tant, vull agrair des d’aquí a les persones que ho han fet possible, especialment a Begoña Usobiaga, presidenta de Prósopon Catalunya i evidentment al grup In albis teatro de Morón de la Frontera.

  Aquest vídeo s’ha fet esperar, alumnes de 4t, però l’espera s’ho ha ben valgut. Fer un treball cooperatiu requereix paciència. Feliciter!

  Amb el vostre permís, l’he incorporat al Drive de Sant Jordi:

 2. Nicole Narvaez

  Moltes felicitats a tots els alumnes de 4t!

  Han fet un vídeo molt bonic, ensenyant tot lo que van veure a Tarragona i les obres tambè. Encara que van anar tambe a un aqüeducte de Tarragona i al museu de la cuitat. En el vídeo expliquen una mica de lo que van les obres d’una comèdia romana anomenada El Soldat Fanfarró de Plaute i una tragèdia grega anomenada Les Coèfores d’Èsquil. Tinc que dir que amb va agradar més l’obra del Sodat Fanfarró que l’altre, ja que aquesta obra ens feia riure a tots i era més fácil d’entendre.

  vale!

 3. Pingback: L’Ara Pacis Augustae a Tarraco viva | El Fil de les Clàssiques

 4. Marina Cañas

  Felicitats als alumnes de 4t! han montat un video molt maco ensenyant tot el que vam veure el dia de la sortida a Tarragona, en el video s’explica i s’ensenyen les obres de teatre que van representar al teatre de tarragona, ami sincerament hem va agrafar molt més la segona obra perquè era molt més divertida que no pas la primera, va valdre la pena anar fins tant lluny per veure coses de tarragona, com l’aqüeducte, el museu i el teatre.

  Vale!

 5. Maria Mayor

  Salve!

  Moltes felicitats a tots els alumnes de 4rt d’ESO que han participat en aquest video! És un video molt maco on es veu el dia tant fantàstic que vam passar tots plegats a Tarraco. Personalment, a mi em va agradar molt aquell dia, ja que vam poder gaudir de les obres de teatre i del paisatge de les restes de l’Imperi Romà.

 6. Pingback: Les Coèfores d’Èsquil | Literatura grega a escena

 7. Abril Ramos Aran

  Ha estat una experiència poder veure El Soldat Fanfarró de Plaute i Les Coèfores d’Èsquil.

  Jo he participat en el vídeo, grabant. No només vam anar a veure les obres, com bé diu el Guillem, sinò que vam poder passar per la muralla i abans vam passejar per l’aqüeducte i la pedrea del Mèdol.

 8. Pingback: XIX Festival de teatre grecollatí a Tarragona | Aracne fila i fila

 9. Luca Fernàndez Farto

  Salutatio!

  Jo per mala sort no vaig poder assistir a les obres de teatre, però veient aquest reportatje segur que tots els meus companys ho han passat en gran, l’unic que no puc dir és que no conegués res de les Coèfores o del Soldat Fanfarró, perque ho vam treballar a classe i almenys vaig poder conèixer una mica més la història que envoltava aquests personatjes.
  M’alegro pels meus companys i espero que hagin disfrutat de les obres

  Valete!

 10. Marta Gallardo

  Salve!

  Felicitats pel video, està ben fet i així podem recordar el dia que vam passar allà. Va valdre la pena anar fins a Tarragona per veure aquestes dues obres.

 11. Abigail.dina

  Esta molt ben fet el video, m’agradat molt !Moltes felicitats !
  La verita és que m va agradar molt anar a a Tarragona a veure El Soldat Fanfarró de Plaute i una tragèdia grega anomenada Les Coèfores d’Èsquil,a mi personalment hem va agradar més la segona obra,perquè hem vaig rire molt!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *