2 thoughts on “Ubi est?

  1. Margalida Capellà Soler

    Uri, m’encanten aquests regals que ens continues fent! Realment ens tens ben presents en els teus viatges i dediques el teu temps a compartir el món grecoromà que continues trobant arreu amb nosaltres. Moltes gràcies per a aquest bell regal. Fins ben aviat!

    Aràcnides, ara us tocarà a vosaltres d’esbrinar on ha anat l’Uri, quines fotografies ha seleccionat per a tots nosaltres. Comença, doncs, aquesta gimcana! Si arribeu al final, sabreu del cert on és.

  2. Camila Arigón

    Totes aquestes referències clàssiques es troben al British Museum a Londres. Jo he tingut l’oportunitat d’anar dos cops i trobo que és un museu molt complet i interessant. No m’ho pensaria tornar un altre cop, això sí, ara em fixaré més en aquestes escultures clàssiques.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *