Fent una juguesca enteranyinada

Hi havia certa vegada, una aranya molt competitiva, i sempre anava dient que era la que feia millor les teranyines. Un dia, l’aranya va veure una altra aranya fent una teranyina que semblava perfecta. I ella morta de la ràbia va dir-li que qui fes més teranyines al final del dia, i guanyaria qui les  fes millor. Les dues van començar a teixir i teixir. Després una d’elles va pensar – Si les faig ràpid, les faig malament, i no guanyaré la juguesca! – Y va decidir teixir lentament, però això sí, les seves teranyines eren tan perfectes com el dia en que aquella aranya desconeguda li va proposar d’apostar. En veure com teixia l’enemiga, l’aranya competitiva va voler parar perquè pensava que no l’atraparia mai, va pujar a una teranyina que ella havia fet i es va trencar. Així una a una fins que, al final ja no en tenia cap. Va decidir posar-se a fer-ne més però va acabar el dia, i òbviament l’aranya que s’ho va “currar” va fer només 12 teranyines, però es van convertir en les millors teranyines del poble. I es va convertir en la teranyinadora del rei de les aranyes.

Conte acabat, conte contat.

Victòria Ardiles, 1r ESO A
Isop en Valors

N.B.: A partir de quina tasca proposada per la Margalida en el Moodle de 1r ESO, he fet aquesta recreació? Quin valor o contravalor pretenc exemplificar? Ho he aconseguit? A quina faula d’Isop us recorda? Quin mite rememora? En tenim altres exemples a Aracne fila i fila? Quina recreació vàreu fer vosaltres per a aquesta tasca? Si no la vàreu fer quan tocava, no perdeu aquesta oportunitat.

10 thoughts on “Fent una juguesca enteranyinada

 1. Marta Bautista

  Salve!!

  Un conte molt bé redactat!! M’agradat molt! Felicitats Victoria!! 🙂

  Vale!!

 2. Ζικορα

  Salve.

  Ha sigut un conte molt maco. Felicitats!!!. M’hagradat molt, esta molt ben descrita. No estic segura,pero relacionaria aquesta història amb el mite d’Aracne. No em ve cap fàbula d’Isop d’ara.

  Vale.

 3. carla agusti

  esta molt ben fetvictoria 🙂 jo no se don treus aquesta imaginacio…

 4. achraf maanani

  Ha sigut un conte molt maco. Felicitats!!!. M’hagradat molt, esta molt ben descrit. No estic segur,pero relacionaria aquesta història amb el mite d’Aracne. No em ve cap fàbula d’Isop d’ara.

 5. ardiles.victoria1020 Post author

  Salve,

  La faula la vaig fer en relació a la guineu i la tortuga. DEfineix el valor de que fer les coses bé, és millor que fer-ho ràpid i amb presses. El conte no ha estat gaire difícil de fer, ja que només he necesitat una mica de paciència i tot llest.

  Vale!!

 6. edgar navarro

  ara mateix no em recorda a ninguna faula…pero esta molt currada i esperem que facis mees eeeh 😀

 7. bryam

  aquet compte m’ agradat molt es molt entretenit i molt currat espero que facis molt beeee=D

 8. cabronero.ruben1120

  El conte es divertit perque les aranyes compatien entre ellas.I va guanyar la que o feia lentament i mab cap i va ser la millor del poble.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *