Fins i tot a Monster High!

Monster High està triomfant i les nines Monster High van ser  tan demanades aquest Nadal que moltes nenes es van quedar sense o varen haver de fer hores de cua per aconseguir-ne una; però potser no sabíeu que també hi podem trobar referents clàssics. Són per tot, eh!

A veure si m’ajudeu a localitzar-los.

Per cert, sabeu qui és i en quin personatge de la mitologia grega s’han inspirat els seus creadors? Com es diu la seva mascota i per què?

Fotografies de Valèria

Valèria

E.Primària

15 thoughts on “Fins i tot a Monster High!

 1. Margalida Capellà Soler

  Uns referents clàssics ben actuals i ben trobats, Valèria! Ja veig que aquest Carnestoltes també els trobarem arreu!

 2. PaulaPla

  SALVE!

  Està clar que per crear aquest personatge de la fotografía s’han inspirat amb Medusa no?

 3. Chaima Anza

  Salveee!
  M’agradria disculpar-me en primer lloc,Valèria per no haver-te felicictat.Me’n vaig enrecordar i su vaig a la Lida, però es que el arribar a casa no me’n vaig en recordar.Estic endutada amb tú!

  Moltisisimes felciitats, que cumplis moltisiims i que cada dia ,mes ,hora,segon,any… et fascis una gran artistà, periodista i persona.! Em va agradar moltisim veure’t aquella vegada sempre t’envio recòrds, també alhora de veure els teus articles em fan admirar-te per ser una noia de primària i tenir molts valors i viirtuts que molta gent voldria i que té una edat més gran i no la té.Ets una princessa Valèria i sempre triumfaràs, confia en tú.I recordà qui és bo en aquesta vida i portá la seva vida amb amor i triomf, portará una vida de princeps i prrincesses que, en aquest cas ets tú……………..!!!

 4. lourdes caparros

  Jo crec que es medusa no? ja que he trobat a internet que Deuce Gordon que es com es diu aquest personatge petrifica amb la mirada i medusa també.
  També he trobat que te un ratolí de dos cues que es diu Perseus.

  (Al Muñeco Deuce Gordon lo reconocerás enseguida por su pelo verde, una cresta de serpientes! en el insti de Monster High.
  Deuce tiene 16 años de edad y es el hijo de los Monstruo Medusas. Su estilo es bastante skate y molón, siempre suele llevar su sudadera con capucha, zapatillas de skater y sobretodo siempre lleva su super gafas, para evitar dejar petrificado a más de uno, y es que si se las quita convierte en piedra a quien lo mira con sus ojos!)

 5. Chaima Anza

  És el noviooo de la protagonista d’aquest video, es el noi que està enamroada d’ell!!

 6. Cristina Berjano

  Crec que és medusa el noi de qui és fixa la noia, es diu Deuce el noi i hi ha una part on un noi de foc es queda mirant a Frankie i Deuce el converteix en pedra amb tant sols mirar-li, com Medusa.
  Deuce té un ratolí com a mascota!

 7. Eulàlia

  Salve!

  Deuce Gordon el noi popular de l’Institut té referents clàssics en el persontage Gorgona Medussa tant en el nom com en l’aparença amb aquell pentinat que sembla que tingui serps.

  També trobem un altre referents quan en la porta del lavabo quan en comptes d’aparèixer la típica dona amb vestit surt una sirena. Pot ser una de les sirenes que surten a l’ Odissea .

 8. gene macias sanchez

  ES MEDUSA I EL PERSONATGE ES DIU DEUCE GORDON LA SEVA MASCOTAA ES UNA MENA DE RATOLÍ QUE ES DIU PERSEUS

  ELS AUTORS S’HAN INSPIRAT EN GORGONA MEDUSA UNA MITOLOGIA GREGA DE FA MOLT DE TEMPS SEMBLA COM SI TINGUES SERPS AL CAP ES VERDAD I REPULENT A MI NO M’AGRADA AQUESTES NINES NI ELS DIBUIXOS PERO VEIG QUE FINS I TOT EN AIXÒ LA MITOLOGIA GREGA ESTA PRESENT.

 9. balart.irina1120

  Aquest personatge està inspirat en una medusa, es diu Deuce Gordon. El noi té un ratolúí que es diu Perseu que és qui mata a la medusa.

 10. 2pac

  Salve!!
  Qué rebuscat!! Mai m’hauría pensat que al Monster High i podría sortir o s’inspiraríen en algun referent clàssic.

 11. martins.erik1120

  salve!

  El personatge es nota que està inspirat en Medusa, està bé que es fagin dibuixos de personatges com aquest!

 12. baga.laia2012

  Per fer aquest personatge s’han inspirat en la Gorgona Medusa.
  És diu Deuce.

 13. Zícora

  Salve.

  Sembla que aquestes nines estan arrasant a nivell mundial. Per fer aquest personatge s’han inspirat en la gorgona Medusa, ja que el seu cabell són serps, igual que el monstre mitològic. La seva mascota, que és un ratolí, s’anomena Perseus, l’heroi que segons la mitologia va tallar el cap al monstre. Aquest personatge també pot convertir en pedra a la persona qui el miri, i per evitar això porta unes olleres de sol. El seu nom és Deuce Gorgon.

  Vale.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *