“Carpe Diem vitamins”

Estàs cansat o pot ser decaigut? Et sents vell? Creus que el dia té trenta hores? Tota l’estona estàs desitjant que arribi la nit per dormir? Doncs digues adéu a tots aquests mal de caps.

Us presento el nou producte que està causant gran rebombori a totes les farmàcies espanyoles. Es tracta d’aquestes vitamines anomenades Carpe Diem. Estan destinades a totes aquelles persones ocupades, treballadores i que se senten esgotades. Aquestes marevelloses vitamines et donaran vitalitat, energia, força, poder, vida i molta resistència.

Carpe Diem, living every day.

PD: Això és un anunci que vàrem fer l’Ana, la Noelia i jo per a Anglès i, com no, haviem d’inserir d’alguna manera el llatí i demostrar un cop més als de matemàtiques que el llatí està de moda.

Photobucket

Annia García

2n batxillerat I. Isaac Albéniz

7 thoughts on ““Carpe Diem vitamins”

 1. Alissa Komarova

  M’agrada el vostre anunci,
  crec que deberia existir realment algun medicament
  que tingues aquests efectes, però crec que això es impossible…!
  Lo que hem de fer es aprofitar els nostres dies al màxim, perque lo que fem la majoria normalment és passar el dia corrent sense cap “rumbo”.

  Molt creatiu el article:)!

 2. Billy Archich

  Hola!
  dir que l’anunci aquest no està gents malament, però també he de dir que, siguem una mica realista ajajaj perquè si de debò existís tal producte ja estaria esgotat, encre que en realitat si que exsteix, no amb tanta efectivitatr però ni han.

  Finalment dir que ha sigut molt bona la idea i que espero que en un futur pròxim algú pogui inventar tal medicament.

 3. Thaïs.

  Haurieu d’haver fet l’article tmbé en anglès, que es noti que som trilingües o més!!molt bona idea la utilització de l’expressio llatina!

 4. Ana Rosa

  Va ser molt graciòs fer aquest producte perquè ja barrejem totes les llengues.
  A veure si a les demes assignatures fem coses semblants jajaja

 5. Carla A.

  Ostres, el famós producte! em va encantar la presentació, tothom remenant la caixa com buscant les píndoles de l’eterna joventut fins que al final s’havien de prendre amb cullereta!
  Original, sobretot, molt original.

 6. andrea martinez serrano

  quina pasada noies! vaig riure molt, la veritat esque heu escollit el nom ideal per vendre unes pestilles que et faran aprofitar el moment amb màxima energia i vitalitat. Ja no tindriem cap escusa per no fer cas a les indicaciond del nostre amic Horaci.

 7. Ariadna Jiménez

  Ave!

  Noies, un cop més s’ha demostrat que el llatí està de moda i no és una llengua morta com diuen els de matemàtiques!!! jajaja 🙂
  La veritat, heu pensat un nom ideal per aquest producte “Carpe diem”, ja que literalment vol dir
  “aprofita el dia”, ideal per unes vitamines que donen vitalitat, energia, força, poder, vida i molta resistència.
  Aquesta expressió la va utilitzar per primera vegada Horaci, en llatí “Quintus Horatius Flaccus”, a l’oda “Carpe diem quam minimum credula postero”, que literalment vol dir “Aprofita el dia, no confiïs a demà”. Concretament, en aquesta oda filosòfica , Horaci aconsella a Leucònoe que es conformi amb les coses tal i com vénen i que agafi el present com qui cull una flor sense pensar en el que vindrà demà. Com aquesta és una de les odes que vam llegir a classe, puc dir que al final d’aquesta és on es troba el vers que fa referència al llatinisme: “cull el dia d’avui i no confiïs en el demà”.

  Vale!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *