“Divendres” des de les termes romanes de Caldes de Montbui

presentadors de Divendres

presentadors de Divendres

Aquesta setmana l’equip itinerant de Divendres, el programa que presenten cada tarda a TV3  Xavi Coral i Espartac Peran, s’ha desplaçat fins a Caldes de Montbui per desgranar al públic els aspectes més importants de la cultura i les tradicions de la vila vallesana. I com no podia ser d’altra manera, per ambientar la primera connexió d’ahir dilluns van escollir les termes romanes de Caldes, des d’on el regidor de cultura i una experta en hidroteràpia van parlar de les propietats terapèutiques de les aigües termals i la idoneïtat de l’emplaçament escollit en el seu dia pels romans.

 

Gaby

23 thoughts on ““Divendres” des de les termes romanes de Caldes de Montbui

 1. Margalida Capellà Soler

  Moltes gràcies, Gaby, per portar-nos les termes romanes de Caldes de Montbui al bloc.Quin honor per Divendres poder fer el programa des d’un lloc tan emblemàtic i tan poc conegut.

 2. Anna Jimenez

  salve Margalida !
  creec que esta molt bé que encara es conservin coses així perquè sempre es interessant, i a part jo no sabia aixó :)!

  Vale!

 3. Sabina Cervero

  Salve Lida!

  Trobo que està molt bé que encara es conservin coses així i que es facin programes on es mostren. És molt interessant que la gent ho pugui conèixer i estar informada sobre això.

 4. serrano.eva1020

  Salve!
  Podriem anar a Caldes per així anar com abans anaven els romans no?
  Crec que es molt important consevar aquests llocs i al anar-hi saber la importància que tenien pels nostres avantpassats.

 5. Alícia Roure

  Salve! 🙂

  He trobat molt interessant, que encara es conservin aquest tipus de coses, i que se’n parli d’elles. I penso que és important no oblidar als nostres avantpassats, ni el que van fer.

 6. tinker.tomas2010

  Salve! 😀
  Jo he estat a aquestes termes, i són molt maques. És impressionant que amb el pas dels segles encara es conservi alguna cosa així, i per la època en que es va crear, es conservi així de bé! Estic d’acord amb la Eva, podriem fer una excurció a Caldes i anar a visitar les termes, així coneixer més com era la vida en aquella època.

  Vale!

 7. Noelia Vargas

  Està molt bé que encara es conservin coses així i està molt bé que la gent ho pugui conèixer.

 8. viictor Barranco!

  Salve 😀
  Penso com l’eva, podriam anar-hi a Caldes. Penso que està molt bé que encara conservin coses així i penso que és una bona idea que la gent pugui anar-hi a gaudir-hi i a conèixelas.
  Vale 🙂

 9. Aida

  salve! personalment trobo que és bastant interessant que es conservin aquestes “ruïnes” i que es parli d’això i més per la Tv que així més gent sap de la seva existència!

 10. Sergio Fernández

  Salve!
  A mi m’agradaria anar a Caldes a fer una visita per veure-les en persona! 😀

  Vale!

 11. franco.paula0920

  SALVE!

  Jo també he anat a aquest termes i són molt bonics!
  Dons si, podriem anar als termes d’excursió (un lloc més de tots els que demanem jaja)

  M’agrada que es conservin aquestes coses avui en dia!

 12. gomez.luque2011

  És molt impresionant que després de tants anys es poguin conservar coses com aquestes d’antigues… Crec que está moolt bé que etiguin perque la gent es pugui fer la idea de com eren les termes romanes, i que gracies a programes com aquests nosaltres poguem entendre i saber més sobre aquestes. Podríam anar-hi, no? jaja

  SALVE!!

  SALV

 13. gomez.luque2011

  És molt impresionant que després de tants anys es poguin conservar coses com aquestes d’antigues… Crec que está moolt bé que etiguin perque la gent es pugui fer la idea de com eren les termes romanes, i que gracies a programes com aquests nosaltres poguem entendre i saber més sobre aquestes. Podríam anar-hi, no? jaja

  SALVE!!

 14. Paula pla

  Salve Lida !

  Trobo important que es conservin tant bé aquests llocs i que nosaltres poguem veure-ho i aprende. Crec que es interessant conèixer les costums i la vida de fa tants i tantíssims anys!
  I estic d’acord amb la resta dels companys en fer una visita a les termes 🙂

  Valeeee

 15. Laura Torrent Garcia

  Salve!
  Penso que dedicar una estona d’aquest programa per parlar de les termes romanes és molt interessant i important, ja que, aquest programa té bastanta audiència i molta gent pugui saber que encara és conserven aquestes coses, i que s’hi pot anar a visitar.
  Podriem anar-hi 🙂

  Ave!

 16. balart.irina1120

  Penso que estan molt bé aquestes trermes i podriem anar-hi per veure-ho en primera persona, està bé que es conservin aquestes termes.

 17. martinez.victoria2010

  Alaaa! , yo veig aquest programa cada dia i aquell dia com tota ho vaig veure , hem va sembla molt interesant . En aquest programa la veritat sempre diuen cosses molt interesants cada dia

 18. Naim

  Trobo molt interesant que es conservin aquestes coses i que la gent les visiti, podriem visitarles nosaltres també.

  Salve.

 19. gene macias

  m’agradaria multisim anari a les termes en sembla molt be que no despareguin aquests llocs tan bonics tant de bo que tuthom els pugui cuneixa

 20. Elisa Moya

  Salve!
  M’ha semblat molt interessant saber que encara es conserven aquest tipus de coses.
  Podríem fer una excursió a Caldes i anar a visitar les termes, com diu la Eva. Em sembla una idea molt bona, d’aquesta manera sabríem com vivien en aquella època.

 21. Victor Huete

  Salve!!
  Es interessant que encara es conservin ruines romanes ja siguin termes o altres coses, i mes si surten a la televisio.

 22. Eva perez

  SALVE!!
  m’ha semblat molt interessant, i m’agrada que encara es conservin ruines romanes com els termes, i així saber com eren en aquella epoca.

 23. Mar Cruz Viladoms

  Salve!
  La veritat és que no hi he estat mai en les termes romanes de Caldes de Montbui, encara que no hi estaria de més visitar-les. He vist un fragment del reportatge i em sembla molt interessant el fet que la gent tingui tant d’interès en restes històriques com són les termes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *