Titus Andrònic de La Fura

Coneixeu la Fura dels Baus? Heu llegit la tragèdia Titus Andrònic de Shakespeare? Sabeu qui era i què va fer el romà Titus Andrònic? Doncs, Titus Andrònic de la Fura dels Baus ja us el podeu imaginar. La violència i la cruesa visual no hi manquen. En aquest espectacle, per cert, els de la Fura toquen el sentit del gust que en els anteriors no havien posat en pràctica. A la mateixa sala, es cuina, es representa, es visionen imatges de nadons, cartells electorals romans, legions…i i el públic elegit menja el que es cuina al mig d’un banquet caníbal.

Gaby

One thought on “Titus Andrònic de La Fura

  1. Margalida Capellà Soler

    No he anat mai a cap espectacle de La Fura dels Baus, però aquest no sé si el resistiria. Això de barrejar menjar i veure escenes fictícies de canibalisme em suposaria un munt de panses l’endemà a la cara.
    Aquest estil gore, segurament agradarà a algun alumne. A veure què n’opina en Carlos?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *