Visita pel món grec gràcies als alumnes del Pilar

El dia 27 de novembre de 2019 els alumnes de 6è de primària de l’escola El Pilar van muntar unes exposicions relacionades amb quatre civilitzacions que vivien a prop del Mediterrani: els ibers, els egipcis, els romans i… Els grecs!!

T’explicaven com eren i els seus costums, alguns alumnes fins i tot van fer les màscares que s’utilitzaven als teatres!! Es nota que els alumnes s’ho van preparar i tots els grups ho van fer molt bé.

Personalment penso que va ser una molt bona idea ensenyar als nens una mica de les cultures que tenim al costat i de les quals tenim interioritzades moltes coses. És una bona manera de saber el que ens envolta, d’aprendre sobre altres civilitzacions i tenir una mica de cultura general. Per la meva part felicito tant als alumnes com als professors del Pilar per unes exposicions tan útils i ben fetes.

Unes expocisions molt treballades!!

Les màscares tenien fins i tot el nom dels alumnes en Grec.

Jena.

One thought on “Visita pel món grec gràcies als alumnes del Pilar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *