Flashmob

Sabeu que és un flashmob? N’heu sentit a parlar?. Traduït literalment com “multitud insantània” (flash: llampec, ràfega; mob: multitud), és una acció organitzada en la qual un gran grup de persones es reuneixen de cop i volta en un lloc públic, fan alguna cosa inusual i després es dispersen ràpidament. Solen convocar-se a través de mitjans telemàtics (mòbils i internet) i la majoria de les vegades no tenen cap altre finalitat més que la de divertir-se.

Què us sembla, fem un flashmob? Qui l’orgaznitza?

Us deixo un flashmob que es va fer amb mes de 200 persones a la Central Station d’Amberes (Bèlgica) amb la cançó “Do, re, mi” de la pel·lícula “Sonrisas y lágrimas”.

Ah! Les meves assessores em diuen que potser us agradarà més aquest altre. Ja em direu que us ha semblat!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *