Category Archives: Agenda de concerts

Concert lliurament d’orles al Canal Camp

Dins de tots els actes musicals de final de curs, dijous passat vam fer el Concert de Lliurament d’Orles de Batxillerat a l’Auditori del Castell. Va ser un concert preciós i els músics van tocar com autèntics professionals. Des d’aquí vull agraïr tot l’esforç que van fer per què aixó fos possible.

Gràcies: Laura, Cláudia, Adrià, Carolina, Marina, Júlia, Alba, Cheyenne, Paula, Anaïs, Maria, Cristina, Pol, Alfredo, Anna, Oriol, Mireia, David, Eudald, Josep Mª, Laia i Adrià.

Les imatges són de Canal Camp.

concert-orles-batxillerat1

Wimoweh

Dissabte dia 6 de febrer hi ha al Teatre Bartrina de Reus (12 h.) Wimoweh, un espectacle de l’Auditori Educa i que tindrem la sort de poder veure a la capital del Baix Camp.
A Wimoweh, la veu és la protagonista. Amb la veu podem parlar, cantar, riure, plorar, cridar…i, també imitar sons d’animals. Durant tot el concert, els cantaires, al mateix temps que canten, es passegen, es mouen i ballen entre els nens, de vegades es desplacen i d’altres es queden quiets, i envolten els nens amb les seves mirades, els seus gestos i les veus. Omplen tot l’espai de so i moviment, i això fa que la ve sigui present entre els oients d’una forma viva tan sonora com física.
Wimoweh és el nom de l’espectacle, però és també el títol d’una cançó tradicional de Sud-àfrica (la cançó del lleó de la jungla) i que també sentirem en aquest concert.
Per aquells que volgueu consultar el dossier pedagògic que L’Auditori ha fet per aquest espectacle només cal que feu clic.

En Joan sense por

Si voleu descobrir quins són els trucs per perdre el singlot, aneu a viure amb en Joan una aventura entre monstres i bruixes. Resulta que en Joan és un nen que no li té por a res. Fins i tot els monstres que apareixen a la seva habitació a la nit, li fan gràcia. Els monstres decideixen que han de fer alguna cosa i convencen a una bruixa per a que espanti a en Joan. Però en Joan és molt valent i no s’immuta. La bruixa s’enfada tant que li fa un malefici: en Joan tindrà singlot tota la seva vida.

Quin problema! I és que com en Joan no té por de res, el singlot no marxa amb cap ensurt. Llavors… què han de fer? Amb la seva amiga Marta inicien una gran aventura per resoldre el problema

No! No us penseu que m’he tornat boja! Us estic parlant d’un concert que es farà dissabte 16 de gener a les 12h. al Teatre Bartrina de Reus. En Joan sense por és un espectacle de titelles plè de música que agradarà a grans i a petits.

 

(Font: ExploraTarragona)