Category Archives: Moodle

Instruccions per entrar al Moodle

Comencem tmoodle3rimestre nou amb nous alumnes i una nova classe “virtual”: el Moodle. Però per poder accedir al Moodle i a tots els recursos que hi ha (llibres virtual, audicions, exercicis, “examens virtuals”, partitures, play-backs…) cal que seguiu les instruccions que ara us aniré detallant.

El primer que heu de fer és entrar al web del centre (http://www.xtec.cat/sesjoanpuigiferreter/) i clicar la imatge que trobareu a la columna de la dreta i que us porta directament al Moodle. A continuació heu d’anar a Categories de cursos i anar a Música. Hi trobareu tres cursos, feu clic on  us correspongui (2n ESO/ Partitures/3r ESO: Història de la Música).

Com que és la primera vegada que hi entreu heu d’anar a la columna de la dreta on diu “És la primera vegada que veniu aquí?” i feu clic a Crea un compte d’usuari nou.

instruccions-moodleHeu de posar un nom d’usuari (el que vulgueu) i una contrassenya (la que vulgueu). Aquest nom i aquesta contrassenya (que són privats i ningú els veu) els heu de recordar perquè cada vegada que hagueu d’entrar al Moodle us els demanarà (per si de cas apunteu-ho en una llibreteta).gmail

Tot seguit heu de posar la vostra direcció de correu electrònic. Hi ha molts problemes amb el hotmail i jo us aconsello que us feu un compte de correu de gmail.

Quan ompliu la casella amb el vostre Nom i Cognom feu-ho posant la primera lletra amb Majúscules. Introduïu les lletres que us apareixen en la finestreta i feu clic aCrea el meu compte.

Us sortirà un missatge que us diu que heu d’anar al vostre correu electrònic on hi trobareu un missatge de l’Administrador del Moodle (el Gerard). Heu d’activar l’entrada al Moodle seguint l’enllaç que us apareixerà en aquest missatge de correu.

El Moodle us farà la pregunta Esteu a punt d’inscriure-us en aquest curs?, li dieu que Si, i ja haureu entrat.

instruccions-moodle-2

Un cop ja hi hagueu entrat podeu entrar al vostre curs. Uinstruccions-moodle-3s demanarà la contrassenya que és la mateixa que fem servir per altres exercicis i llocs amb contrassenya. Recordeu que la contrassenya l’heu d’escriure en minúscules.

Un cop ja hi sigueu feu clic damunt del vostre nom i podeu anar a editar perfil per posar la vostra foto o alguna imatge que vulgueu.