Category Archives: Flauta

Les choristes: “Vois sur ton chemin”

Aprofitant que diumenge passat hi va haver el lliurament dels premis Oscar i que hem encetat un fòrum amb al tema de discussió:la música i el cinema,  aquesta setmana hem estat veient Les choristes (Els nens del cor), una pel·lícula que va ser nominada l’any 2005 per la millor cançó original amb Voi sur ton chemin.

Aquest film és una font inesgotable de recursos per treballar a la classe de música: els valors, la música com a art, la música com a llenguatge, la cançó… Aquesta és la feina que tenim per fer quan arribem d’aquesta setmaneta que per alguns serà blanca i per altres,  la majoria, serà de treball intensa. Imprimiu-vos la partitura i les activitats complementàries per poder-les treballar quan tornem.

les-choristes-wix

Son de jazz

Aquesta és una bona cançó per començar a fer pràctica amb la flauta. Primer estudieu  la partitura amb Noteflight i després entreu al Wix per fer-ho amb l’acompanyament. Està elaborat per Paola Oliva.

Son de jazz

son-de-jazz

“Dando la nota”

M’ha semblat una bona idea acabar el curs amb una mica de:

stomp2Ritme (Stomp)

badromancelady-gaga1Flauta (Lady Gaga)

Repàs de llenguatge musical. Així que per divertir-nos una mica i al mateix temps repassar tots els elements de la partitura estudiats enguany: clau de sol, pentagrama, lligadura, puntets, silencis… És un video de l’any 1960 peró de rabiosa actualitat pel que fa al llenguatge musical.

QUE TINGUEU UN BON ESTIU!!!