Category Archives: Concerts i sortides

Fotos Concert de Primavera

Aquesta és una primera selecció de les fotos del concert. Es clar, no hi sortiu tots i a més estant totes preses des del mateix angle. M’agradaria poder fer un àlbum amb més fotos, així que espero que us animeu a portar-ne algunes i que sigui un bon record per tots plegats.

Avui els jugadors del Barça portaven a la samarreta: “el futbol et torna el que li dónes”. M’apunto la frase i me la faig meva: “la música et torna el que li dónes”.

Felicitats a tots, un concert com el de dijous passat és la millor recompensa per l’esforç fet i per la feina ben feta.

Quin dia és??!!!

Aquesta és una pregunta que ja estic cansada de contestar!!!! (és broma). Bé, espero que a partir d’ara ja no m’ho pregunteu més, tot i que sempre hi ha qui no mira mai el blog i no s’assabenta de les últimes notícies.

Ja falta poc!! Un últim esforç amb els Picapedra!!!!

Click to play this Smilebox invite
Create your own invite - Powered by Smilebox
A free invite card by Smilebox

Un concert en el record. Primavera 2010

L’any passat no vaig arribar a temps a publicar els videos del concert de Primavera, així que he pensat que seria un bona idea publicar-los abans del concert d’enguany. I ves per on!! la data és la mateixa que la d’aquest any!!!

La presentació està  feta amb la plataforma Documenta. És molt visual i la qualitat de les imatges és bona. L’únic inconvenient que té és que us haureu d’esperar una bona estona perquè es pugui carregar. Heu de clicar cada una de les finestres d’imatge i video per tal que s’iniciï la càrrega i després esperar a que estigui carregat. Si no ho feu així, ho veureu i sentireu de forma molt fragmentada.

El concert d’enguany torna a ser el 26 de Maig. Hi ha cançons que les tornem a fer, tot i que amb una instrumentació diferent i amb músics diferents. I ja sabeu, en la música mai es repeteix, cada creació és una nova creació i segur que el concert d’aquest any serà tant maco com el de l’any passat. Ànims que falten pocs dies!!


26052010conjuntinstrumental


26052010flauta1


De 30 a 940 euros!!

musikvereinCada any el dia 1 de gener se celebra a la Musikverein de Viena (Àustria) el Concert de Cap d’Any. És un dels concerts de música clàssica més vistos de tot el món i seguit per milions de persones de més de 70 països.

El director d’enguany ha estat l’austríac Franz Welser-Möst.  És un concert molt entranyable i una bonica manera de despertar-se de la “ressaca” de la nit anterior. El repertori interpretat en aquesta edició del 2011 ha estat centrat, com és costum, en valsos de  Johan  Strauss fill, el seu pare i un germà seu. També, i com que enguany es commemora el 200 aniversari del naixement de Franz Lizt, s’ha intepretat el diabòlic vals Mefisto. El concert s’acaba cada any amb el vals El Danubi Blau i la també famosa Marcha Radetzky. Alguns dels valsos i per suposat el Danubi Blau també es poden veure ballats per la televisió, amb unes coreografies i un vestuari fantàstic.

Aconseguir entrades per aquest concert no és gens fàcil, s’ha de fer per internet en un una mena de subasta i s’esgoten immeditament. I tal com podeu veure pel titular de l’article,  les entrades es poden adquirir pel mòdic preu de 940 euros!

Com que m’imagino que aquest any  ningú de vosaltres hi ha anat,  m’ha semblat un bon detall convidar-vos’hi a tots plegats.

Bon any 2011!!!!!!!!

musikverein-2

Concert de Nadal (2)

Moltes gràcies!!! (tingueu paciència perquè tarda una mica en carregar-se)

Click to play this Smilebox greeting

Concert de Nadal: 16 de desembre.

Moltes gràcies a tots i totes pel vostre treball i col·laboració, sense tots vosaltres el concert no s’hauria pogut fer.

Click to play this Smilebox greeting