Category Archives: Anuncis musicals

Repàs d’Hª de la Música. Audicions

musica-online1És molt difícil fer una Història de la Música a través de només 10 obres. Se n’han quedat moltíssimes pel camí!! Però es tracta d’agafar dues o tres obres de cada època i intentar fer una anàlisi d’audició el més exhaustiva posssible.

He intentat utilitzar un llenguatge simple i entendor, amb idees molt clares que us serveixin per escoltar la música de cada època i entendre el que esteu escoltant. Escoltar i entendre mai és fàcil!! Hi heu de posar els 5 sentits i fer-ho amb ganes, si no ho feu així no us serviran de res aquests exercicis d’audició.

El programa està preparat per presentar les audicions en un ordre diferent cada vegada. Les audicions es repeteixen diverses vegades, però les preguntes sobre cada audició sempre són diferents. De manera que si les escolteu vàries vegades i comproveu sempre les respostes, al final sabreu una pila de coses sobre cada una de les 10 audicions.

Aquestes audicions són tant pels alumnes de 3r ESO com els de 4t ESO que heu d’anar a recuperació.

repas_dhc2aa_de_la_musica

Concert de Nadal 2010

Ja ha arribat el desembre i com cada any farem el nostre concert de Nadal. Enguany serà el 16 de desembre a les vuit de la tarda i el farem al teatre-gimnàs del nostre institut. No cal que us digui que hi esteu tots convidats!!

En aquesta presentació hi trobareu tota la informació necessària, només cal que aneu clicant les pestanyes on hi posa: Benvinguts, Artistes i Programa (passareu una bona estona musical si feu clic a tots els enllaços on hi ha la música del concert).

Bon Nadal a tots!!

wix-concert-de-nadal-2010