REPERTORI FLAUTA

En aquesta pàgina hi trobareu diferents tipus de recursos.

1. D’una banda trobareu algunes de les partitures de flauta que anirem treballant durant la resta del curs. Algunes són per treballar aspectes tècnics i d’altres ja són per preparar repertori de concert.

2. Llocs de consulta per si teniu dubtes sobre les posicions de la flauta i altres aspectes que pugin ser interessants pel treball de la flauta.

RECEPTA PER APRENDRE A TOCAR LA FLAUTA: com aprendre a estudiar la flauta

Aquest és un lloc per consultar Les posicions de la flauta. El so és una mica estrident, però és interessant perquè hi ha la digitació de la flauta amb bastantes alteracions diferents. (Font: IES Jaume I)

Aquest és un altre lloc per consultar La digitació de la flauta. El so té una qualitat considerablement millor però té menys posicions pel que fa a la digitació de les alteracions. Només hi trobareu el fa sostingut i el si bemoll. (Font: IES Guillem de Berguedà)

Aquí hi trobareu totes les digitacions de la flauta. Indicat especialment quan busqueu les digitacions que surten fora dels habituals  fa sontingut i el si bemoll. Totes les digitacions de la flauta.

Per anar fent boca, aquí us deixo una partitura molt fàcil: SON DE JAZZ

Repertori de flauta:

Per començar (clica la pestanya corresponent)

Algunes cançons (clica la pestanya corresponent)

Més cançons (clica la pestanya corresponent)

Treballem el si bemoll (clica la pestanya corresponent)

Calaix de sastre (clica la pestanya corresponent)