Category Archives: Instruments i agrupacions

Cordòfons. Clica

Aquest és un conjunt de quatre activitats molt senzilles sobre els instruments de corda i les seves parts principals. Només heu de clicar cada vegada que us aparegui el nom. Fixeu-vos-hi bé perquè la setmana que ve, ja no serà tan fàcil.

Violi. Parts. Clica

violi

Violoncel. Parts. Clica

violoncel

Piano. Parts. Clica

piano

Guitarra. Parts. Clica

guitarra

Glogster: més instruccions

pissarra-nadalJa quasi estem de vacances!!!! I com que hi ha algún grup amb qui ens hem quedat una mica justos pel que fa a les últimes  instruccions pel treball sobre els instruments de vent he fet un exemple de com ha de ser el treball (és només un exemple, cada un l’ha de fer amb la seva estètica i posant-hi molta creativitat).

Tal com veieu el poster ha de tenir un títol, la seva classificació, diferents explicacions (curtes) sobre com sona l’instrument, quin és el seu orígen i quines parts té. Un áudio i un vídeo. I molta imaginació.eduglogsterfletxes

Les parts de l’instrument les podeu assenyalar utilitzant l’eina de Graphics, Decoration, Paper. Allà n’hi trobareu vàries.

Com que a 2nA i 2nC no hem tingut temps de repartir quin instrument ha de fer cada grup, penjaré al Moodle una llista amb els noms.

Si voleu veure alguns dels primer treballs que hem fet per aprendre a utilitzar Glogster podeu anar a Músics Selvatges.