Concentrat de música

Avui us proposo un enigma auditiu. Tot remenant per la xarxa he trobat aquest video del quartet de corda anglès Stringfever. Són tres germans i un cosí que fan uns esbojarrats i divertits arranjaments d’obres musicals amb uns instruments de corda més o menys tradicionals.

El video que penjo és un petit resum musical de  música culta, pop i cinematogràfica en 5 minuts. 

L’enigma d’avui consisteix en identificar els títols de les peces musicals que a manera de potpourri interpreten aquests excel·lents músics.  Hi ha música de tots els estils: culta, pop-rock i música de pel·lícules. N’heu d’identificar al menys dos per que la vostra participació sigui puntuable en la lliga. Ah! I es classificaran els 10 que hagin posat més títols de cançons o peces musicals.

 Un consell, potser us seria de gran utilitzat tenir algun pare, mare, tiet, tieta, avi, àvia………. al costat.