“Heroica”: simfonia num. 3 de L.v. Beethoven

Aquí teniu un recurs fantàstic per poder escoltar i seguir de manera interactiva el primer moviment de la tercera simfonia “L’Heroica” de L.v. Beethoven.

A través de la interactivitat de les seves pàgines podreu descobrir què va portat Beethoven a escriure aquesta simfonia; a qui la va dedicar; què passava a Europa mentre ell escrivia la simfonia; com era Beethoven de petit?; va conèixer Bach, Mozart o  Haydn?; quants i quins instruments intepreten una simfonia?; quin és el tema de la simfonia?; quins són els canvis de tonalitat que es produeixen al llarg d’aquest primer moviment.

Tot això gràcies a l’orquestra simfonica de San Francisco i el seu servei educatiu.

heroica-beethoven

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *