Jocs musicals per les vacances

BUSCA LA PARELLA: aquest és un joc de memòria auditiva. Heu de buscar les dues notes que sonin igual i fer-ne parelles. Heu d’intentar fer parelles amb el mínim de clics possibles.

busca-la-parella

 

 

 

 

 

 

 

 

L’ESQUIROL MÚSIC: en aquest joc aprendreu música i anglès a la vegada. L’esquirol us donarà una petita lliçó explicant què indicia el numerador i el denominador d’un compàs. Per entendre-ho tot us dono algunes paraules traduïdes: note=figura/ time sign= indicador de compàs/ beat=pulsació/ measure= compàs/ top number= numerador/ bottom number= denominador. No us espanteu per l’idioma, és molt fàcil!

lesquirol-music

 

 

 

 

 

 

 

LES TORRETES MUSICALS : ja sabeu que els anglesos enlloc de notes tenen lletres, així la seva escala musical és: C,  D,  E,  F,  G,  A,  B,  (do, re, mi, fa, sol, la, si, do). Jugueu a ser compositors i cliqueu després al “play” per escoltar la vostra obra mestra.

xilofon-de-torretes

 

 

 

 

 

 

Que us ho passeu bé. BONES VACANCES!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *