De 30 a 940 euros!!

musikvereinCada any el dia 1 de gener se celebra a la Musikverein de Viena (Àustria) el Concert de Cap d’Any. És un dels concerts de música clàssica més vistos de tot el món i seguit per milions de persones de més de 70 països.

El director d’enguany ha estat l’austríac Franz Welser-Möst.  És un concert molt entranyable i una bonica manera de despertar-se de la “ressaca” de la nit anterior. El repertori interpretat en aquesta edició del 2011 ha estat centrat, com és costum, en valsos de  Johan  Strauss fill, el seu pare i un germà seu. També, i com que enguany es commemora el 200 aniversari del naixement de Franz Lizt, s’ha intepretat el diabòlic vals Mefisto. El concert s’acaba cada any amb el vals El Danubi Blau i la també famosa Marcha Radetzky. Alguns dels valsos i per suposat el Danubi Blau també es poden veure ballats per la televisió, amb unes coreografies i un vestuari fantàstic.

Aconseguir entrades per aquest concert no és gens fàcil, s’ha de fer per internet en un una mena de subasta i s’esgoten immeditament. I tal com podeu veure pel titular de l’article,  les entrades es poden adquirir pel mòdic preu de 940 euros!

Com que m’imagino que aquest any  ningú de vosaltres hi ha anat,  m’ha semblat un bon detall convidar-vos’hi a tots plegats.

Bon any 2011!!!!!!!!

musikverein-2