Un concert en el record. Primavera 2010

L’any passat no vaig arribar a temps a publicar els videos del concert de Primavera, així que he pensat que seria un bona idea publicar-los abans del concert d’enguany. I ves per on!! la data és la mateixa que la d’aquest any!!!

La presentació està  feta amb la plataforma Documenta. És molt visual i la qualitat de les imatges és bona. L’únic inconvenient que té és que us haureu d’esperar una bona estona perquè es pugui carregar. Heu de clicar cada una de les finestres d’imatge i video per tal que s’iniciï la càrrega i després esperar a que estigui carregat. Si no ho feu així, ho veureu i sentireu de forma molt fragmentada.

El concert d’enguany torna a ser el 26 de Maig. Hi ha cançons que les tornem a fer, tot i que amb una instrumentació diferent i amb músics diferents. I ja sabeu, en la música mai es repeteix, cada creació és una nova creació i segur que el concert d’aquest any serà tant maco com el de l’any passat. Ànims que falten pocs dies!!


26052010conjuntinstrumental


26052010flauta1