Geògrafs/es

Nou apartat dedicat a l’obra de geògrafs i geògrafes

0

Recentment, he posat una mica d’ordre en aquesta web i he reunit els textos de diferents geògrafs i geògrafes que hi ha publicat en diversos apartats o bé, que en algun moment he emprat per activitats de la geografia del batxillerat. Els he reunit en un apartat titulat “Geògrafs i Geògrafes”, inclòs dins l’apartat de la presentació. A poc a poc, espero anar ampliant aquesta selecció de textos, així com apunts de la contribució que han fet a la Geografia.

GEÒGRAFS – GEÒGRAFES

 

Qualsevol proposta o comentari al respecte serà molt benvingut.

Entrevista a Jorge Gil Oncina

0

SECTOR TERCIARI: ELS TRANSPORTS

2

ELS TRANSPORTS

Nou article de Joan Nogué a La Vanguardia

0

Ja es pot consultar a l’apartat d’articles de Joan Nogué el seu darrer article publicat a La Vanguardia, titulat “Sky(back)line”.

“Entre paisajes” nou llibre de Joan Nogué

0

los-espacios-de-nuestra-experiencia.JPG

Crítica publicada al suplement Culturas de La Vanguardia

Recull d’articles de Joan Nogué

0

Dins de l’apartat dedicat a presentar la geografia, hi ha reservat un espai per a les publicacions del geògraf Joan Nogué i Font, catedràtic de Geografia Humana de la Universitat de Girona i Director de l’Observatori del Paisatge de Catalunya.

Nou bloc amb recursos per a la docència de la geografia

0

Un grup de professors i professores de Geografia i història que participem en el curs sobre la Geografia a l’educació secundària a la URV, impartit per Roser Batllori, hem posat en marxa un bloc on recollirem la feina del treball en grup que estem realitzant

Recursos per a la Geografia 

Article de Joan Nogué sobre l’Estat de les autonomies

Nou article publicat per Joan Nogué al suplement Culturas de La Vanguardia el passat 25 de març de 2009 on comenta es darrers llibres publicats sobre les dinàmiques geopolítiques actuals a l’Estat espanyol.

Go to Top