2bat 2010_11

Do you remember when you were 14 years old?

0

Ara que estem a punt d’acabar, he trobat aquest video amb el qual allà per l’any 2007, tot fent 2on d’ESO vàrem començar a parlar de geografia …. si el món fos un poble de 100 habitants…

Jornada de Portes Obertes a l’Institut Cubelles

0

Avui 4 de maig a partir de les 18:00 tindrà lloc la Jornada de Portes Obertes de batxillerat de l’Institut Cubelles. Des de la matèria de geografia de 2on de batxillerat hem pensat que tot aprofitant aquesta Jornada es podria aprofitar per començar a compilar tot allò que hem fet al llarg del curs. Val a dir, que un cop que ens hem posat, hem vist que, per una banda, no ho tindriem del tot enllestit per avui, i per una altra, ens hem adonat de la gran utilitat d’aquest síntesi per ordenar i donar sentit a tot allò que hem estudiat. Així doncs, a continuació presentem un tastet del video que estem preparant.

Juntament amb aquest video, caldria afegir d’altres produccions dels i les estudiants d’aquesta matèria, com les que recentment es van elaborar tot treballant el tema dels serveis.

SECTOR TERCIARI: ELS TRANSPORTS

2

ELS TRANSPORTS

Aspectes importants

0

No veig que pregunteu res sobre les presentacions del sector terciari. Dit d’una altra manera, què s’hauria de preguntar a la prova escrita de dijous?

LES PRESENTACIONS DE LES ACTIVITATS TERCIÀRIES

1

En els darrers dies he anat publicant un article amb cadascuna de les presentacions que l’alumnat de geografia de 2on de batxillerat ha anat lliurant. Es valorarà molt positivament, especialment dins l’ítem de “treball en xarxa” tots aquells comentaris que deixeu sobre cadascuna de les presentacions, especialment els dubtes ja que quan dimarts fem la revisión final, només tractaré aquells dubtes que hagin quedat per escrit al bloc.

A mode de resum aquí teniu els enllaços als esmentats articles:

LA TERCIARITZACIÓ
ELS SERVEIS DE L’ESTAT DEL BENESTAR
LES FINANCES
EL COMERÇ

LES COMUNICACIONS
ELS TRANSPORTS
EL TURISME
L’OCI I EL TEMPS LLIURE

SECTOR TERCIARI: L’OCI I EL TEMPS LLIURE

0

L’OCI I EL TEMPS LLIURE

SECTOR TERCIARI: LES FINANCES

0

SECTOR TERCIARI: LA TERCIARITZACIÓ

4

SECTOR TERCIARI: EL COMERÇ

0

EL COMERÇ(function() { var scribd = document.createElement(“script”); scribd.type = “text/javascript”; scribd.async = true; scribd.src = “http://www.scribd.com/javascripts/embed_code/inject.js”; var s = document.getElementsByTagName(“script”)[0]; s.parentNode.insertBefore(scribd, s); })();

Sector terciari: el turisme

8

turisme

Go to Top