Piratas del Caribe. Partitura

“Piratas del Carib” és el títol de la trilogia cinematogràfica de Walt Disney formada per “La Maledicció de la Perla Negra” , “El cofre de l’home mort” i la mateixa “Pirates del Carib”. L’argument descriu les aventures pirates del Capità Jack Sparrow, el ferrer Will Turner i l’aristòcrata Elisabety Swann i tots els enfrontaments amb tot un seguit de personatges antagonistes com el capità Hector Barbossa.

He trobat la partitura en el blog de música “Programa Contínuo” i m’ha semblat força interessant de fer-la. Crec que us agradarà molt, tot i que haureu de dedicar bastantes “estonetes” (ja m’enteneu) a estudiar-la.  La versió que n’ha fet la professora Loly és molt atractiva perquè hi ha inclòs un acompanyament de bateria i a l’hora de tocar ja veureu que anima moltíssim.

 
Us deixo també la BSO de la pel·lícula.