Big Big World: Wix i Noteflight

Un dels avantages de treballar a la xarxa és que el treball que ha fet una persona es pot complementar amb el que fa una altra. Aquest és el cas d’aquesta partitura: Big Big World de la cantant Emília que la professora Inma Montesinos ha adaptat en aquest Wix. Jo hi he aportat el meu granet de sorra passant la partitura a Noteflight perquè us sigui més fàcil a l’hora d’estudiar-la (ho he deixat en un tempo més lent que el que hi ha en el Wix, ja sabeu que el podeu modificar i anar posant-lo cada vegada a més velocitat fins a arribar a la velocitat del play-back)

Com que l’editor de partitures és una mica limitat (o jo no ho sé fer d’una altra manera!), cal que tingueu en compte tot això abans de començar a tocar:

Fixeu-vos bé amb les repeticions!!! Tingueu en compte:
1. en el compàs 10 hi ha 8 compassos de silenci (per no haver d’esperar els he concentrat en un de sol)
2. quan s’arriba al compàs 18 es torna a repetir anant al compàs 2
3. quan arribeu al compàs 18 es torna una altra vegada al compas 2 però aquesta vegada només és fins al compàs 10 (que són 8 compassos de silenci)
4. damunt del compàs 11 hi ha un símbol una petita rodona que ens indica que hen d’anar directament al compàs 19 (ho sento en les fotocòpies m’he deixat una altra rodona que anava damunt del compàs 19).
5. ara ja és normal fins al 46 (vigileu els puntets de repetició que hi ha entre el compàs 27 i el 34)

wix-big-big-world