El bloc fa un any!!!

pastis-1r-aniversariAvui el bloc fa un any!!!!!!!!!!!

Quan vaig començar no sabia on em portaria tot plegat, el que sí que tenia clar era l’objectiu que em movia a iniciar el projecte: fer de la meva passió, la música, la passió de tots els que en el dia a dia i en el meu entorn més immediat ( alumnes, companys, amics…) m’envolten.

Amb el temps m’he anat adonant que un bloc és una finestra oberta al món, i que aquest món s’ha anat fent gran  poc a poc, com una bola de neu quan baixa per un pendent d’una muntanya. I ara ja sou uns quats els que guaiteu a aquesta finestra.

Em continua agradant, i cada vegada més, el que vaig posar en el meu primer article de benvinguda (i que vaig copiar fil per randa d’un anunci d’una beguda molt coneguda).

L’anunci porta per títol “La feina ben feta no té fronteres” . I diu així:

Metges, periodistes, mecànics, pintors, fusters, lampistes, músics i escriptors.

Quin és el seu secret es preguntava tothom?

La passió, la dedicació, l’atreviment, la curiositat i estimar la feina és la nostra creativitat.

Quin és el secret es preguntava tothom? Si fem les coses com nosaltres sabem, hi ha res impossible?

I el que facin els altres tant se val, la feina ben feta no té fronteres ni té rival

Us deixo amb una bonica història molt adient per a la Nit de Nadal.

santa-claus-i-gatet2