“Els instruments de vent” per vacances

eduglogsterlogin1Ja s’apropen les vacances i tal com us vaig dir haureu de fer un treball utilitzant una eina per fer pòsters interactius que es diu Glogster. El treball és sobre Els instruments de vent. Ja us he deixat tota la informació en el Glogster que us he preparat on us explico el que heu de fer i com ho heu de fer.

Per poder accedir a la vostra carpeta de treball heu d’anar a ( http://edu.glogster.com/  ) i posar el vostre Nickname i el Password (en el Moodle hi trobareu les constrassenyes per si les heu perdut).eduglosterimatge

Un cop hi hagueu entrat feu clic a Edit my profile i hi poseu una foto vostra i ompliu les dades que us demanen. Després feu clic a Save changes. Ja podeu tornar al vostre tauler de treball fent clic a Back to Dashboard i digueu Create a new glog.

El glog el podeu modificar totes les vegades que vulgueu i un cop hagueu acabat totes les modificacions deseu-leduglogsterbackes fent Save changes. Fixeu-vos que quan aneu a desar us dona tres opcions: “Unfinished”, “Finished” i “Public for All”. Jo aniré veient com van els treballs i quan vosaltres hagueu desat amb al Public for All voldrà dir que ja l’heu acabat i que es pot publicar.

Després jo el podré valorar puntuant des de 1 estrella fins a 5 en la part que hi ha per sota del glog.

Abans de començar a treballar mireu el tutorial que ha preparat Angèlica Suarez i que us he enllaçat en el Glogster. També trobareu enllaços on buscar informació per el treball a l’apartat d’enllaços. El primer que hi ha és en un Mapa conceptual fet per MªJesús camino sobre Els instruments i la seva classificació (està ple d’enllaços amb molt informació molt útil).

Us deixo un exemple d’un molt bon treball fet per la Mercè Ollé l’any passat sobre un estil musical: El soul. Val la pena que aneu clicant tots els enllaços. Fixeu-vos que tot són diferents glogs fets amb diferents estils. Així que en realitat son 7 glogs en un mateix treball!!