Cecilia Bartoli i Vivaldi

De moments especials n’hi molts i a més, cada u té el seu moment especial. Els meus moments especials sovint tenen forma de música i sovint, com ja m’ha pasat en algun altre moment (moment 1, moment 2..) , arriben quan menys t’ho esperes. Avui m’ha arribat a quarts de dotze de la nit, quan ja tancava l’ordinador i m’he trobat amb la Cecília Bartoli (mezzosoprano italiana) cantant una ària d’una òpera de Vivaldi que porta per nom Griselda.

És clar, no ho puc evitar, sóc cantant i quan sento una veu que val la pena ho deixo tot per escoltar-la. I això és el que espero que feu quan us trobeu amb aquest vídeo: “deixeu-ho tot i obriu ben bé les orelles per escoltar les agilitats vocals que, com si fossin focs d’artifici, surten de les cordes vocals d’aquesta fantàstica cantant”.

Bona nit!!

Ah, també us deixo l’entrevista que li van fer al programa El hormiguero. També val molt la pena.