Un premi Baldiri Reixach a l’Institut

Diumenge passat dia 30 de maig es van lliurar els Premis Baldiri Reixach a l’Espluga de Francolí. Els premis es concedeixen a treballs realitzats dins els centres escolars (primària i secundària) i poden estar basats en qualsevol dels àmbits de coneixement.

En aquest cas el premi es va concedir al Treball de Recerca de Batxillerat fet per Miquel Massana i titulat “300 anys de tecles i tubs”. Es tracta d’un estudi comparatiu entre l’orgue actual (2003) i el que hi havia hagut, destruït l’any 1936.

En paraules del mateix Miquel: “aquest treball podia ser l’ocasió perfecta de passar comptes amb el passat i col·locar l’antic orgue de la Selva al lloc on li correspon, però també d’anar més enlla i fer un estudi comparatiu entre els dos instruments, aprofundir en les seves característiques i descobrir si, tècnicament, tenen alguna cosa en comú”.

Des d’aquí la meva més sincera felicitació al Miquel.  El seu pas per l’Institut no ha passat desapercebut i ja des del primer dia en el centre es va mostrar com un col·laborador, més que com un alumne, imprescindible en qualsevol dels actes musicals que es van anar celebrant durant els anys que va ser amb nosaltres (actualment està fent el Superior de Piano al Conservatori del Liceu de Barcelona,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *